Recensies

Plaats uw recensie hier:

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,58 van 5 op basis van 31 gebruikersrecensies

Van den Berg Isolatie is prijzenswaardig op dit gebied. Deze onderneming levert de kwaliteit en vakkundigheid die men mag verwachten. Ook in de follow-up op het gebied van innovatie met betrekking tot aanpassingen en verbeteringen in isolatietechnieken met het oog op de hedendaagse klimaatproblematiek staat dit bedrijf vooraan en is hierin ambitieus toekomstgericht. De website straalt professionaliteit uit en is naar mijn inzicht helder, makkelijk toegankelijk en helder. Het bedrijf is goed bereikbaar en doeltreffend in adviezen en vragen. Dit is onze ervaring in deze dienst die het bedrijf ons heeft geleverd.. Dus van harte aanbevolen!
- Geschreven door Hendrik Dijkstra, 29-10-2019 13:09
Spouwmuur isolatie aan laten brengen , keurig afgewerkt , zelf nog extra gaten die al in de muur zaten gevuld . (Bedankt) en later nog de door een misverstand vergeten roosters aangebracht . Netjes en vlot gewerkt . Een aanrader ..
- Geschreven door P. Kolthof, 16-06-2019 11:34
spouwmuur isolatie laten aanbrengen veel spijt dat we het niet jaren eerder hadden laten doen top bedrijf 5 vertegenwoordigers aan de deur gehad maar die van van den berg trok ons over de streep door geen nonsens verhaal te vertellen
- Geschreven door G.Jansen, 09-02-2018 17:12
J.L maandag hebben twee harde werkers de spouwmuren gedaan..Jammer dat het in de morgen regende, maar ze hebben het op twee gaten te vullen keurig gedaan..
- Geschreven door Fam. A.J.Fraanje, 21-09-2017 21:30
vanaf adviesgesprek, offerte, uitvoering en afwerking t/m werknemers zijn wij zeer tevreden.! wij bevelen dit bedrijf aan.
- Geschreven door fam van Burg, 19-09-2017 13:20