Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Corona update van den Berg isolatie

Geachte relatie.

Wij hopen dat u dit bericht in goede gezondheid zult lezen.

In verband met het Corona-virus zitten wij in een bijzondere situatie, uiteraard volgen wij de RIVM richtlijnen hiervoor.

Omdat wij buiten of onder de vloer werken kunnen wij onze werkzaamheden blijven uitvoeren. Ook dit doen wij volgens de richtlijnen van het RIVM. Onze medewerkers zijn in goede gezondheid, dragen handschoenen en houden 1,5 meter afstand.

Als u aanvragen heeft over spouwmuur, vloer of bodemisolatie kunnen wij eerst telefonisch contact hebben over de situatie en nadien een opnamebezoek van het werk inplannen.

U mag van ons een meedenkende houding verwachten, waarbij onze service, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij combineren uw wensen graag met onze kennis, vakmanschap en ervaring.

Vertrouwende erop u voldoende te hebben geïnformeerd. 

 

Met vriendelijke groet,

Herwin van den Berg.
Commercieel directeur.