Laat uw dak van binnenuit isoleren door Van den Berg Isolatie!

Van den Berg Isolatie is uw partner voor hoogwaardige dakisolatie die niet alleen uw energierekening verlaagt, maar ook het comfort van uw huis verhoogt.

Gratis adviesgesprek aanvragen

De voordelen van dakisolatie van binnenuit

Dakisolatie zorgt ervoor dat de zolder altijd een aangename temperatuur heeft. In de zomer blijft het lekker koel en in de winter houdt het de warmte beter vast. Dit biedt de perfecte basis om een veel te warme zolder om te zetten naar een comfortabele werkkamer, gym of hobbykamer. En het mooiste is, als Van den Berg Isolatie geweest is, heeft u er zelf geen werk meer van: u kunt direct genieten van een geïsoleerd dak, vaak al binnen één dag!

  • Aangename temperatuur in en/of op uw zolder
  • Een extra ruimte in uw woning voor bijvoorbeeld een comfortabele werkkamer, gym of hobbykamer.
  • Besparing op uw energiekosten
  • Volledig afgewerkt door eigen timmermannen
  • Volledig ontzorgd

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen:

Zeer goede kwaliteit van isoleren! bedankt
- Marco Haak
Spouwmuur isolatie aan laten brengen , keurig afgewerkt , zelf nog extra gaten die al in de muur zaten gevuld . (Bedankt) en later nog de door een misverstand vergeten roosters aangebracht . Netjes en vlot gewerkt . Een aanrader ..
- P. Kolthof
Wat een topteam. Ons dak in een mum van tijd super geïsoleerd . In verband met de voorspelde regen kwamen ze met extra bezetting. Top.
- Klaas en Gerda

Kosten en besparingen dakisolatie

  Kosten (eenmalig) Subsidie (eenmalig) U bespaart ieder jaar
Tussenwoning 2.000 euro 1.350 euro 400 euro
Hoekwoning/2-1 kap 2.700 euro 1.800 euro 550 euro
Vrijstaande woning 3.600 euro 2.400 euro 725 euro

Onze aanpak, inclusief afwerking van uw schuine wanden

Bij Van den Berg Isolatie isoleren we daken vanuit de binnenzijde door middel van een gespoten PUR laag, met harde gecasseerde PIR platen of met minerale wol. Onze adviseurs beoordelen ter plaatse welke methode de beste is om toe te passen. En het beste van alles? Onze dakisolatie wordt compleet geleverd inclusief afwerking!

Terwijl veel isolatiebedrijven zich beperken tot het isoleren van uw dak, gaan wij een stap verder. Onze eigen timmermannen zorgen ervoor dat uw zolder na de isolatie direct klaar is voor gebruik. Of u nu kiest voor agnesplaten voor een directe en volledige afwerking, of voor gipsplaten waarmee u later nog verschillende afwerkingen kunt realiseren, wij bieden de oplossing die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Houd deze zomer de warmte buiten!

Met meer dan 14 jaar ervaring in de regio Noord-Nederland zijn wij dé specialist op het gebied van isolatie. Kies voor Van den Berg Isolatie en houd deze zomer de warmte buiten met hoogwaardige dakisolatie.

Bel direct met een van onze adviseurs