Dakisolatie

Met goede dakisolatie kun je aanzienlijk besparen op je maandelijkse gasrekening. De warmte in huis stijgt omhoog naar de zolder en als je dak niet of niet goed geïsoleerd is, verlies je daar een hoop warmte mee. Zeker als je de zolderverdieping als slaap- of werkkamer gebruikt, is het fijn dat de temperatuur daar aangenaam is. Wij isoleren daken vanuit de binnenzijde door midde van een gespoten PUR laag of met harde gecasseerde PIR platen. Er hoeft naderhand geen folie geplaatst te worden. Onze adviseurs beoordelen ter plaatse welke methode de beste is om toe te passen.

Gratis adviesgesprek aanvragen

De voordelen van dakisolatie

Dakisolatie heeft diverse voordelen. U bespaart op uw energierekening en 's zomers wordt het een stuk minder heet op zolder.


U bespaart op uw energierekening

Door uw dak naadloos te isoleren blijft de warmte in de woning en houdt u de hitte in de zomer buiten de deur. Zo hoeft u in de winter minder te stoken en in de zomer minder te koelen. U bespaart het hele jaar door.

U verhoogt uw wooncomfort

Als uw slaap-, hobby- of werkkamer op zolder is gesitueerd wordt het daar door goede dakisolatie een stuk comfortabeler.

U draagt bij aan een beter milieu door minder CO2 uitstoot

Doordat u minder gas verbruikt om uw woning te verwarmen, bespaart u op de uitstoot van CO2. Dakisolatie is daarom een milieubewuste keuze.

U verhoogt van waarde van uw woning

Woningen met een gunstig energielabelverkopen sneller en leveren meer op dan woningen met een slecht energielabel. Omdat u sinds 2008 verplicht bent bij verkoop een energielabel kenbaar te maken, is dakisolatie een verstandige keuze voor uw woningwaarde.

Kosten en besparingen dakisolatie

  Kosten (eenmalig) Subsidie (eenmalig) U bespaart ieder jaar
Tussenwoning 2.000 euro 1.350 euro 400 euro
Hoekwoning/2-1 kap 2.700 euro 1.800 euro 550 euro
Vrijstaande woning 3.600 euro 2.400 euro 725 euro
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

HOE GAAT VAN DEN BERG ISOLATIE TE WERK?

Dakisolatie brengen we aan tussen de gordingen tegen de binnenkant van het dakbeschot. Wij doen dit in de vorm van PUR schuim of harde gecasseerde PIR platen waardoor uw dak naadloos geïsoleerd wordt. Afhankelijk van de mogelijkheden en uw wensen maakt onze adviseur na een grondige inspectie een offerte op maat. 

Wat u nog meer kunt isoleren? Bekijk de voordelen

Subsidie op isolatie

Dankzij eerlijke prijzen, topkwaliteit isolatiemateriaal en goed vakmanschap is de terugverdientijd op uw investering vaak lager dan bij een ander isolatiebedrijf. Bovendien kunt u in de meeste gevallen subsidie aanvragen op de isolatie van uw woning.

Meer over subsidies op isolatie >