Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

In de media

Uw huis gratis geïsoleerd van vloer tot dak!

Uw huis gratis geïsoleerd van vloer tot dak!
Eigenaren van woningen met aardbevingsschade van tenminste 1000 euro, kunnen aanspraak maken op een vergoeding van maximaal 4000 euro. Een bedrag dat besteed moet worden aan energiebesparing. Wie de aanpak door Van den Berg Isolaties uit het Drentse Borger laat doen heeft zijn woning voor dat bedrag niet alleen totaal geïsoleerd, maar merkt ook daarna dat 'de gasrekening naar beneden broest'. 
 

Drie op een rij is kassa!

Drie op een rij is kassa!
Voor een behaaglijk wooncomfort én een besparing op de stookkosten zou je kunnen besluiten om de spouwmuur van je woning te laten isoleren. Of alleen de vloer. En anders het dak. Maar het grootste effect bereik je natuurlijk met een totaalisolatie. Van den Berg Isolatie in het Drentse Borger is al jaren dé specialist in de aanpak in één keer van én vloerisolatie én spouwmuurisolatie én dakisolatie. 
 

Isoleren is maatwerk

Isoleren is maatwerk
De verplichting om voor elke woning een energielabel te hebben, maakt ondernemers in de isolatiebranche creatief. Zo ontvingen veel huiseigenaren recent een offerte in de bus van een bedrijf dat het collectief laten isoleren van de woning propageert. Herwin van den Berg van het gelijknamige isolatiebedrijf in Borger heeft zo zijn bedenkingen over dat collectief isoleren.  
 

De wereld achter uw isolatie

De wereld achter uw isolatie
Isolatie. Het is uit onze wereld van vandaag niet meer weg te denken. En dat is maar goed ook. Een goede isolatie is namelijk niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Méér comfort voor minder geld: wie wil dat nu niet? Maar hoe gaat dat isoleren nu precies in zijn werk? Wat komt er allemaal bij kijken wanneer de mannen van Van den Berg Isolatie bij u komen voorrijden en overal in uw buitenmuren gaten beginnen te boren? 
 

Gratis isoleren? Het kan...

Gratis isoleren? Het kan...
Om direct maar geen valse verwachtingen te wekken: in Nederland gaat natuurlijk alleen de zon voor niets op. Aan al het andere hangt een prijskaartje, dat de ene keer meevalt en een andere keer venijnig in de portemonnee bijt. Maar wie in de wereld van het isoleren écht de moeite neemt om eens goed om zich heen te kijken, ontdekt dat het inderdaad mogelijk is om je huis gratis en voor niets geïsoleerd te krijgen. En is het niet gratis, dan toch tegen een prijs die je niet voor mogelijk had gehouden.
 

Kwaliteit wint

Kwaliteit wint
Isolatiebedrijven. Geen handvol, maar een landvol. Wáár de goede te vinden en liefst nog de beste? Waar moet ik als eigenaar van een woning of bedrijfspand op letten? Kan ik afgaan op een uitgekiende en flitsende marketing of doe ik er beter aan voorbij die bombarie te kijken om te zien welke mensen er wérkelijk achter het bedrijf schuil gaan?
 

Nú isoleren is direct besparen!

Nú isoleren is direct besparen!
Wat doen we de komende winter? Net als vorige winters weer zitten koukleumen met een veel te hoge energierekening of pakken we die hinderlijke kilte nu eindelijk eens aan? Wie ervoor kiest om de woning nog vóór de winterinval te laten isoleren weet zich niet alleen verzekerd van een prettige behaaglijkheid in alle woonruimtes, maar ervaart die behaaglijkheid ook nog eens in de portemonnee. 
 

Een kwestie van vertrouwen

Een kwestie van vertrouwen
U denkt serieus na over het isoleren van uw woning of bedrijfsruimte. Maar hoe het beste -en vooral meest vertrouwde- isoleerbedrijf te vinden in het grote aanbod? Herwin van den Berg, eigenaar van het gelijknamige isoleerbedrijf uit Borger, loopt bijna dagelijks tegen deze vraag aan. En kan er in de regel als antwoord op geven dat degene die het meeste lawaai maakt, niet altijd de beste is.  
 

Duurzaam in eigen boezem

Duurzaam in eigen boezem
'Verbeter de wereld, begin bij jezelf', luidt het spreekwoord. Maar hoe zit dat met een bedrijf als Van den Berg Isolatie uit Borger? Maand na maand, jaar na jaar adverteert zij trouw en roept ze potentiële klanten op om toch vooral in te zetten op duurzaamheid. Maar wat draagt ze als onderneming zélf bij aan die zorg om duurzaamheid? Eigenaar Herwin van den Berg over een slimme meter, koffiebekertjes en spouwmuurstof.    
 

Het draait om kennis en betrouwbaarheid

Het draait om kennis en betrouwbaarheid
De lat ligt hoog, want naadloos isoleren is een vak. Werk is er genoeg, want energiebesparing is een maatschappelijk thema en veel gebouwen kunnen zuiniger. Bij Van den Berg Isolatie werken 20 man vanuit Borger in een steeds groter wordende regio. “Naadloos en altijd volgens afspraak.”