Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Terug naar In de media

De wereld achter uw isolatie

Gepubliceerd op:

Isolatie. Het is uit onze wereld van vandaag niet meer weg te denken. En dat is maar goed ook. Een goede isolatie is namelijk niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Méér comfort voor minder geld: wie wil dat nu niet? Maar hoe gaat dat isoleren nu precies in zijn werk? Wat komt er allemaal bij kijken wanneer de mannen van Van den Berg Isolatie bij u komen voorrijden en overal in uw buitenmuren gaten beginnen te boren? 

Om een goed idee te krijgen van de feitelijke isolatiewerkzaamheden, houdt Van den Berg Isolatie op 5 en 6 juni de Open Deur Dagen. In en rond het bedrijfspand aan de Strengenweg in Borger zijn diverse spouwmuuropstellingen geplaatst en worden op gezette tijden demonstraties verzorgd. Herwin van den Berg: "Als Van den Berg Isolatie zijn we al jarenlang specialist in totaalisolatie. Dat houdt in: vloer-, spouw- en dakisolatie. We werken daarbij met parels, wol en polyurethaan. Onze corebusiness is de renovatie, waarbij we dus bestaande woningen isoleren. Dat gebeurt door middel van het inspuiten van het isolatiemateriaal in de spouwmuur."

"Van klanten krijgen we dan vaak de vraag: maar hoe gaat dat precies? Komt het isolatiemateriaal wel overal waar het moet komen? En hoe ziet het er dan uit? Hoe voelt het na droging aan? Omdat je dat in de praktijk niet kunt laten zien -dan zou je immers de muur moeten open breken...-, demonstreren we dat op de Open Deur Dagen met een paar spouwmuuropstellingen. Spouwmuren tot op stahoogte, die we met de verschillende isolatiemethoden isoleren. Op die manier krijgen potentiële klanten een waarheidsgetrouwe indruk van wat er gebeurt nadat we op verschillende plekken gaten in de buitenmuren hebben geboord en isolatiemateriaal naar binnen beginnen te spuiten."

Dat meedenken met de klant vertaalt zich bij Van den Berg Isolatie ook in het ontzorgen van alle administratieve rompslomp die komt kijken bij het verbeteren van het energielabel. "Om voor een definitief energielabel in aanmerking te komen, moet je als huiseigenaar een flink portie bewijsvoering aanleveren. Onder andere gedetailleerde foto's van alle ruimtes in huis die in directe relatie staan tot maatregelen die getroffen moeten worden voor verbetering van het energielabel. Wij nemen die zorg niet alleen uit handen van de woningeigenaar, maar we doen dat ook nog eens gratis. Extra voordeel is bovendien dat we door de instanties die het definitieve energielabel toekennen als een dermate vertrouwde vakspecialist worden beschouwd, dat we kunnen volstaan met het eenvoudig aanvinken van de benodigde woningkenmerken. Het hele gedoe met foto's is dan niet nodig. Dat scheelt tijd en des te sneller kan worden begonnen met de noodzakelijke werkzaamheden. Werkzaamheden die juist in deze maanden prima kunnen worden verricht. Wachten tot het najaar doet namelijk iedereen, wat in dat jaargetijde altijd relatief lange wachttijden tot gevolg heeft. Wie slim is laat z'n huis nu isoleren en zit er bij het invallen van de kou dus mooi warmpjes bij!"

Open Deur Dagen
Vrijdag 5 juni van 13.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 6 juni van 10.00 tot 17.00 uur 

Van den Berg Isolatie
Bezoekadres:
Strengenweg 1g, Borger
(0599) 639 224
info@vandenbergisolatie.nl
www.vandenbergisolatie.nl 

Uw huis gratis geïsoleerd van vloer tot dak!

Uw huis gratis geïsoleerd van vloer tot dak!
Eigenaren van woningen met aardbevingsschade van tenminste 1000 euro, kunnen aanspraak maken op een vergoeding van maximaal 4000 euro. Een bedrag dat besteed moet worden aan energiebesparing. Wie de aanpak door Van den Berg Isolaties uit het Drentse Borger laat doen heeft zijn woning voor dat bedrag niet alleen totaal geïsoleerd, maar merkt ook daarna dat 'de gasrekening naar beneden broest'. 
 

Drie op een rij is kassa!

Drie op een rij is kassa!
Voor een behaaglijk wooncomfort én een besparing op de stookkosten zou je kunnen besluiten om de spouwmuur van je woning te laten isoleren. Of alleen de vloer. En anders het dak. Maar het grootste effect bereik je natuurlijk met een totaalisolatie. Van den Berg Isolatie in het Drentse Borger is al jaren dé specialist in de aanpak in één keer van én vloerisolatie én spouwmuurisolatie én dakisolatie.