Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Terug naar In de media

Drie op een rij is kassa!

Gepubliceerd op:

Voor een behaaglijk wooncomfort én een besparing op de stookkosten zou je kunnen besluiten om de spouwmuur van je woning te laten isoleren. Of alleen de vloer. En anders het dak. Maar het grootste effect bereik je natuurlijk met een totaalisolatie. Van den Berg Isolatie in het Drentse Borger is al jaren dé specialist in de aanpak in één keer van én vloerisolatie én spouwmuurisolatie én dakisolatie. 

Net voordat je gaat denken dat het in ons landje met de echte winters is gedaan, hebben we plotseling weer een winterwitte wereld en kan er alweer serieus gedacht worden aan schaatsen. Of zoals het spreekwoord zegt: het kan vriezen of het kan dooien. De kou laat zich venijnig voelen en trekt bij heel veel woningen dwars door de vloeren, muren en dakpannen heen. Niet extreem, maar wel voortdurend, wat maakt dat het in de vertrouwde omgeving overal onbehaaglijk is. De thermostaat gaat een graadje hoger, maar zonder echt effect te bereiken. Het enige wat oploopt, zijn de stookkosten.

De corebusiness van Van den Berg Isolatie bestaat uit het aanbrengen van minerale wol en parels als naadloze vloer-, spouw- en dakisolatie. In een enkel geval wordt ook PUR als muurisolatie gebruikt. De voordelen van de verschillende isolatietechnieken zijn een hoger woongenot door het uitbannen van tocht- en koudestraling, een waardestijging van de woning door een gunstiger energielabel en een daling van de CO2-uitstoot. Herwin van den Berg: "Een complete isolatie van bestaande vloeren, muren en dak uitgevoerd door Van den Berg Isolatie, neemt gemiddeld één dag in beslag. De kosten voor het arbeidsloon blijven daarom beperkt, het hele huis is in één keer geïsoleerd en vanaf de eerste dag gaat de kassa van een besparing op de stookkosten rinkelen!"

Nieuw is de wolisolatie Insulsafe Plus van Isover. "Isover is in de wereld van isolatiematerialen een vertrouwd begrip. Geen bouwmarkt of ze verkopen er de producten van. Wat nog ontbrak in het assortiment was een isolatiemateriaal dat eenvoudig en snel in bestaande spouwmuren kan worden aangebracht."  

Van den Berg Isolatie is KOMO-gecertificeerd, aangesloten bij de IKOB-BKB en werkt geheel volgens de geldende eisen en normen. "Met ons hebben de mensen de zekerheid én de garantie -tien jaar- dat het goed zit. Op verzoek komt er vooraf -gratis- een adviseur van ons langs om vrijblijvend alle aspecten van het aanbrengen van isolatie door te nemen. Eén telefoontje of een mailtje en we nemen direct contact op!"

Van den Berg Isolatie biedt haar diensten en producten ook aan voor het isoleren van bedrijfspanden. Zo valt er voor agrariërs een aanzienlijke besparing te realiseren, wanneer ze in hun bewaarplaatsen, luchtsluizen, hallen, stallen en koelruimtes een adequate isolatie laten aanbrengen.

Van den Berg Isolatie
Strengenweg 1G Borger
0599-639224
info@vandenbergisolatie.nl
www.vandenbergisolatie.nl

Uw huis gratis geïsoleerd van vloer tot dak!

Uw huis gratis geïsoleerd van vloer tot dak!
Eigenaren van woningen met aardbevingsschade van tenminste 1000 euro, kunnen aanspraak maken op een vergoeding van maximaal 4000 euro. Een bedrag dat besteed moet worden aan energiebesparing. Wie de aanpak door Van den Berg Isolaties uit het Drentse Borger laat doen heeft zijn woning voor dat bedrag niet alleen totaal geïsoleerd, maar merkt ook daarna dat 'de gasrekening naar beneden broest'. 
 

Isoleren is maatwerk

Isoleren is maatwerk
De verplichting om voor elke woning een energielabel te hebben, maakt ondernemers in de isolatiebranche creatief. Zo ontvingen veel huiseigenaren recent een offerte in de bus van een bedrijf dat het collectief laten isoleren van de woning propageert. Herwin van den Berg van het gelijknamige isolatiebedrijf in Borger heeft zo zijn bedenkingen over dat collectief isoleren.