Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Terug naar In de media

Gratis isoleren? Het kan...

Gepubliceerd op:

Om direct maar geen valse verwachtingen te wekken: in Nederland gaat natuurlijk alleen de zon voor niets op. Aan al het andere hangt een prijskaartje, dat de ene keer meevalt en een andere keer venijnig in de portemonnee bijt. Maar wie in de wereld van het isoleren écht de moeite neemt om eens goed om zich heen te kijken, ontdekt dat het inderdaad mogelijk is om je huis gratis en voor niets geïsoleerd te krijgen. En is het niet gratis, dan toch tegen een prijs die je niet voor mogelijk had gehouden.

"En dan praten we niet over een isolatie van beunhazenkwaliteit, maar over een isolatie waar gediplomeerde vakmensen werken met alleen de allerbeste materialen van topmerken", aldus Herwin van den Berg. "Het is gewoon een kwestie van zorgvuldig kijken wat er op gebied van subsidies en andere regelingen mogelijk is. Dan blijkt bijvoorbeeld dat de provincie Friesland nog een aantal interessante subsidies geeft op isoleren en dat de provincie Groningen in de aardbevingsgebieden een bijzondere regeling kent. Die komt neer op een compensatie in geld voor geleden schade, dat dan besteed moet worden aan isolatie. Wie daar voor in aanmerking komt, kan dus echt gratis zijn woning laten isoleren. De provincie Drenthe kent verder geen regelingen, maar daarvoor geldt in het algemeen dat een isolatie een terugverdientijd kent van tussen de 3,5 en 5 jaar. Een relatief korte en overzichtelijke periode, die de investering meer dan loont."

Herwin wijst erop dat wanneer men over wil gaan op het isoleren van woning of bedrijf, daar niet mee te wachten tot de winter. "Dan doen de meeste en dan wordt het dringen. Elke aanmelding begint met een bezoek aan huis door een van onze isolatiespecialisten. Alles wat relevant is wordt dan opgenomen, waarna een vrijblijvend advies wordt uitgebracht. We werken met alle soorten kwaliteitsproducten, dus er is geen sprake van dat we één bepaald merk doordrukken. Vervolgens maken we een offerte en komen we tot overeenstemming, dan wordt men op een wachtlijst geplaatst. Die is nu vier weken, maar wacht men tot de winter dan kunnen we die termijn niet meer garanderen. De werkzaamheden zelf nemen maar één tot anderhalve dag in beslag, maar het is dus zaak om zo snel mogelijk een beslissing te nemen."

Van den Berg Isolatie biedt haar diensten en producten ook aan voor het isoleren van bedrijfspanden. Zo valt er voor bijvoorbeeld agrariërs een aanzienlijke besparing te realiseren, wanneer ze in hun bewaarplaatsen, luchtsluizen, hallen, stallen en koelruimtes een adequate isolatie laten aanbrengen.

Van den Berg Isolatie
Strengenweg 1G, Borger
0599-639224
info@vandenbergisolatie.nl
www.vandenbergisolatie.nl

 

Uw huis gratis geïsoleerd van vloer tot dak!

Uw huis gratis geïsoleerd van vloer tot dak!
Eigenaren van woningen met aardbevingsschade van tenminste 1000 euro, kunnen aanspraak maken op een vergoeding van maximaal 4000 euro. Een bedrag dat besteed moet worden aan energiebesparing. Wie de aanpak door Van den Berg Isolaties uit het Drentse Borger laat doen heeft zijn woning voor dat bedrag niet alleen totaal geïsoleerd, maar merkt ook daarna dat 'de gasrekening naar beneden broest'. 
 

Drie op een rij is kassa!

Drie op een rij is kassa!
Voor een behaaglijk wooncomfort én een besparing op de stookkosten zou je kunnen besluiten om de spouwmuur van je woning te laten isoleren. Of alleen de vloer. En anders het dak. Maar het grootste effect bereik je natuurlijk met een totaalisolatie. Van den Berg Isolatie in het Drentse Borger is al jaren dé specialist in de aanpak in één keer van én vloerisolatie én spouwmuurisolatie én dakisolatie.