Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Terug naar In de media

Het draait om kennis en betrouwbaarheid

Gepubliceerd op:

De lat ligt hoog, want naadloos isoleren is een vak. Werk is er genoeg, want energiebesparing is een maatschappelijk thema en veel gebouwen kunnen zuiniger. Bij Van den Berg Isolatie werken 20 man vanuit Borger in een steeds groter wordende regio. “Naadloos en altijd volgens afspraak.”

 

Van den Berg isolatie dagelijks met 20 man onderweg, in het noorden en ook steeds verder. Veel zakelijke opdrachtgevers ; grote bouwondernemingen, stichtingsbesturen van scholen, woningcorporaties, bedrijfsmatige en agrarische opdrachtgevers voor stallen, koelhuizen, hallen, silo’s. En toen de Groninger Tasmantoren naadloos dicht moest, belden ze met Van den Berg isoaltie om dit probleem op te lossen.

Bij binnenkomst in Borger wordt druk gewerkt aan de inrichting van twee nieuwe bedrijfsbussen. Alles, zo verstelt Herwin van den Berg,  wordt in eigen huis ontwikkeld en passend gemaakt zodat de mannen self-supporting op de bouwplaats aan de slag kunnen. Custom- made aggregaten, afzuiginstallaties om desnoods over zestig meter afstand stof te kunnen wegzuigen. Hoe kom je van scratch naar zoveel impact in de isolatiemarkt?

“Kennis en vertrouwen”, zeggen Van den Berg en Feij, respectievelijk commercieel directeur en adviseur zakelijke markt. Van den Berg is de commerciële man met ruime ervaring in de internatiole handel, zijn compagnon Anton Jansen de technische man, de engineer met dertig jaar ervaring in isoleren. “Een gevel, een vloer of een muur isoleren, dat kunnen veel mensen, maar zorgen voor een naadloze aansluiting, zodat een luchtdicht geheel ontstaat, dat is een vak. Als het lastig wordt of maatwerk moet worden geleverd, als er een probleem moet worden opgelost, dan bellen ze ons. Het is de kunst om van al die losse delen die een bouwwerk is, een sluitend geheel te maken. Vaak komen aannemers dat in de praktijk tegen, zowel bij renovaties als bij nieuwbouw. Wij hebben de kennis om oplossingen aan te dragen.”

Duurzaamheid, nul op de meter, luchtdicht, allemaal begrippen die steeds vaker in de bouw en op de bouwplaats te horen zijn. “Meegaan met je tijd, zorgen dat je op de hoogte bent van ontwikkelingen en inzichten. Nieuwe materialen, efficiënt en schoon werken en afspraak is afspraak. Planningen in de bouw lopen altijd anders, wij kunnen ons aanpassen, omdat we ruime capaciteit en alle materialen hebben.”

“De lat ligt hier hoog en het werk komt niet vanzelf”, zegt Herwin van den Berg. “Niet iedereen kan hier als isoleerder aan de slag, het valt niet mee de goeie mensen te krijgen. Vakkennis kun je mensen bijbrengen, maar we willen ook betrokkenheid, nauwkeurigheid, zelfstandigheid, goeie communicatie, mensen die kunnen meedenken.”      

Herwin van den Berg steekt het niet onder stoelen of banken, je hebt het zelf in handen. “Goed zijn in je werk, actief opstellen en meedenken met je klant. Opdrachtgevers moeten blij worden van de oplossing die je aandraagt. We liggen goed bij aannemers omdat we er zo in staan en dat spreekt zich rond.”

Van den Berg isolatie
Strengenweg 1G, Borger
Info@vandenbergisolatie.nl

 

Uw huis gratis geïsoleerd van vloer tot dak!

Uw huis gratis geïsoleerd van vloer tot dak!
Eigenaren van woningen met aardbevingsschade van tenminste 1000 euro, kunnen aanspraak maken op een vergoeding van maximaal 4000 euro. Een bedrag dat besteed moet worden aan energiebesparing. Wie de aanpak door Van den Berg Isolaties uit het Drentse Borger laat doen heeft zijn woning voor dat bedrag niet alleen totaal geïsoleerd, maar merkt ook daarna dat 'de gasrekening naar beneden broest'. 
 

Drie op een rij is kassa!

Drie op een rij is kassa!
Voor een behaaglijk wooncomfort én een besparing op de stookkosten zou je kunnen besluiten om de spouwmuur van je woning te laten isoleren. Of alleen de vloer. En anders het dak. Maar het grootste effect bereik je natuurlijk met een totaalisolatie. Van den Berg Isolatie in het Drentse Borger is al jaren dé specialist in de aanpak in één keer van én vloerisolatie én spouwmuurisolatie én dakisolatie.