Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Terug naar In de media

Isoleren is maatwerk

Gepubliceerd op:

De verplichting om voor elke woning een energielabel te hebben, maakt ondernemers in de isolatiebranche creatief. Zo ontvingen veel huiseigenaren recent een offerte in de bus van een bedrijf dat het collectief laten isoleren van de woning propageert. Herwin van den Berg van het gelijknamige isolatiebedrijf in Borger heeft zo zijn bedenkingen over dat collectief isoleren.

 

"Het begrip 'collectief' wekt de suggestie dat je -als je de zaken maar gezamenlijk aanpakt- daarmee voordeliger uit bent", aldus Herwin. "Dat gaat op wanneer je het hebt over het collectief inkopen van dvd-spelers. Als die allemaal van hetzelfde type zijn, kun je daar inderdaad een fikse korting op bedingen. Voor woningen ligt dat echter heel anders. Zelfs bij identieke woningen zijn niet alle woningen gelijk, al was het maar omdat elke bewoner die op zijn of haar eigen wijze bewoont. Elke woning vraagt dus om een individuele aanpak voor wat betreft isoleren. Scheer je ze allemaal over één kam, dan ga je voorbij aan de specifieke wensen en verlangens van de afzonderlijke bewoners."

Van den Berg Isolatie werkt al jaren volgens de methode van het geven van een isolatievoorstel dat past bij de betreffende woning. "Isoleren is maatwerk. Een huisbezoek en een inspectie van de woning is bij ons de standaardprocedure. Juist omdat we vooraf komen kijken, voorkomt dat je achteraf plotseling met kosten voor meerwerk bij de klant komt. Die zit op dat soort verrassingen echt niet te wachten."

"We maken een offerte die gebaseerd is op de aanpak van de betreffende woning. Het kan dus best zo zijn dat we in dezelfde straat een aantal dezelfde woningen isoleren, maar dat we dat in de ene met wol doen en in de andere met parels. Het is maar net wat de huiseigenaar wil en wat voor hem of haar het meest gunstige is. Is men met de offerte akkoord, dan wordt daar door ons op geen enkele wijze meer aan gemorreld. Een akkoord is een akkoord, zonder gezeur achteraf."

Het eerste voordeel valt volgens Herwin al te halen in de kosten voor overhead. "Wat dacht je van de reiskosten? Geen bedrijf reist voor niets, dus die kosten worden altijd door berekend. Als isolatiebedrijf zitten we dicht bij onze klanten en hoeven dus niet eerst half Nederland door. Die -letterlijk- korte lijntjes wordt door onze klanten zeer gewaardeerd en versterkt het gevoel van.

Van den Berg isolatie
Strengenweg 1G Borger
0599-639224
Info@vandenbergisolatie.nl

 

Uw huis gratis geïsoleerd van vloer tot dak!

Uw huis gratis geïsoleerd van vloer tot dak!
Eigenaren van woningen met aardbevingsschade van tenminste 1000 euro, kunnen aanspraak maken op een vergoeding van maximaal 4000 euro. Een bedrag dat besteed moet worden aan energiebesparing. Wie de aanpak door Van den Berg Isolaties uit het Drentse Borger laat doen heeft zijn woning voor dat bedrag niet alleen totaal geïsoleerd, maar merkt ook daarna dat 'de gasrekening naar beneden broest'. 
 

Drie op een rij is kassa!

Drie op een rij is kassa!
Voor een behaaglijk wooncomfort én een besparing op de stookkosten zou je kunnen besluiten om de spouwmuur van je woning te laten isoleren. Of alleen de vloer. En anders het dak. Maar het grootste effect bereik je natuurlijk met een totaalisolatie. Van den Berg Isolatie in het Drentse Borger is al jaren dé specialist in de aanpak in één keer van én vloerisolatie én spouwmuurisolatie én dakisolatie.