Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Terug naar In de media

Kwaliteit wint

Gepubliceerd op:

Isolatiebedrijven. Geen handvol, maar een landvol. Wáár de goede te vinden en liefst nog de beste? Waar moet ik als eigenaar van een woning of bedrijfspand op letten? Kan ik afgaan op een uitgekiende en flitsende marketing of doe ik er beter aan voorbij die bombarie te kijken om te zien welke mensen er wérkelijk achter het bedrijf schuil gaan?

Bij Van den Berg Isolatie in Borger doen ze niet aan kouwe drukte. En om in stijl te blijven: daar halen ze liever de kou uit de lucht. Letterlijk. Van den Berg is al jaren een betrouwbare partner als het gaat om totaalisolatie. Met een team van achttien vakmensen zijn ze dagelijks druk in de weer en hebben ze in de afgelopen jaren honderden gebouwen een stuk comfortabeler en duurzaam gemaakt.

Met als voornaamste werkgebied de drie noordelijke provincies en geworteld in de regio, spreekt Van den Berg Isolatie de taal van haar klanten. Een aanpak die gefundeerd is op een no-nonse mentaliteit. Praatjes vullen geen gaatjes; een goede isolatie des te meer.

'Kwaliteit wint', aldus Van den Berg Isolatie. Geen loze kreet, maar een visie die in alle facetten van het bedrijf tot uiting komt. Zo werkt Van den Berg Isolatie alleen met de beste mensen en de beste materialen. Beide voorzien van de voor de branche vereiste certificaten, die de kwaliteit garanderen.

Of u nu een totaalisolatie wilt of alleen een vloer-, en/of spouw- en en/of dakisolatie wenst: Van den Berg Isolatie denkt met u mee. Ongeacht of het om een woning of een bedrijfspand gaat en ongeacht de grootte van het te isoleren oppervlak. Nieuwbouw of renovatie: bij Van den Berg hebben ze alle bouwkundige kennis in huis.

Van den Berg werkt bij haar projecten nauw samen met grote bouwondernemingen en gerenommeerde ingenieur- en adviesbureaus. Zo was ze betrokken bij het luchtdicht maken van de tussenbrug in de Tasman Toren in Groningen en het isoleren van de tribunes van de Hockey Vereniging Assen. Een wapenfeit waar op dit moment aan gewerkt wordt, zijn de isolatiewerkzaamheden aan de nieuwbouw van het Theater en de Wereld van ontmoeting (entree nieuwe dierentuin) in Emmen.

Grote projecten, kleine projecten: Van den Berg Isolatie werkt met oog voor het detail. Het is immers die extra aandacht voor het detail waarin de kwaliteit zich werkelijk openbaart. Een aandacht die uw vertrouwen waard is!

Van den Berg Isolatie
Strengenweg 1G
9531 TE Borger
0599-639224
www.vandenbergisolatie.nl

 

Uw huis gratis geïsoleerd van vloer tot dak!

Uw huis gratis geïsoleerd van vloer tot dak!
Eigenaren van woningen met aardbevingsschade van tenminste 1000 euro, kunnen aanspraak maken op een vergoeding van maximaal 4000 euro. Een bedrag dat besteed moet worden aan energiebesparing. Wie de aanpak door Van den Berg Isolaties uit het Drentse Borger laat doen heeft zijn woning voor dat bedrag niet alleen totaal geïsoleerd, maar merkt ook daarna dat 'de gasrekening naar beneden broest'. 
 

Drie op een rij is kassa!

Drie op een rij is kassa!
Voor een behaaglijk wooncomfort én een besparing op de stookkosten zou je kunnen besluiten om de spouwmuur van je woning te laten isoleren. Of alleen de vloer. En anders het dak. Maar het grootste effect bereik je natuurlijk met een totaalisolatie. Van den Berg Isolatie in het Drentse Borger is al jaren dé specialist in de aanpak in één keer van én vloerisolatie én spouwmuurisolatie én dakisolatie.