Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Terug naar In de media

Nú isoleren is direct besparen!

Gepubliceerd op:

Wat doen we de komende winter? Net als vorige winters weer zitten koukleumen met een veel te hoge energierekening of pakken we die hinderlijke kilte nu eindelijk eens aan? Wie ervoor kiest om de woning nog vóór de winterinval te laten isoleren weet zich niet alleen verzekerd van een prettige behaaglijkheid in alle woonruimtes, maar ervaart die behaaglijkheid ook nog eens in de portemonnee. 

Een gulden regel zegt: isolatie betaal je maar één keer; je gasrekening elke maand. Een waarheid als een koe, maar toch schrikken veel mensen terug van de investering voor isolatie. Herwin van den Berg van Van den Berg Isolatie: "De meeste aanvragen die wij krijgen gaan over isolatie voor spouwmuren en vloeren. 'Dat gaat mij duizenden euro's kosten!', is wat we dan vaak horen. In werkelijkheid vallen die kosten reuze mee: bij een gemiddelde 2-onder-1-kap woning ben je met een investering van 2.500 euro verzekerd van een perfect geïsoleerd huis. Kant en klaar, all in. Dat komt onder andere door het gunstige btw tarief van 6%, maar ook omdat wij met hoog gekwalificeerde vakmensen werken."

"Professionals die van snel en deskundig aanpakken weten, met de beste producten en materialen werken en die stuk voor stuk weten hoe een woning in elkaar zit. Ze zijn in vaste dienst bij Van den Berg Isolatie, beschikken over de vereiste certificaten en hebben vooral plezier in het werk dat ze doen. Ze werken netjes, maken er geen rotzooi van en ze hebben de klus geklaard voordat je er als wooneigenaar erg in hebt."

Is de woning eenmaal geïsoleerd, dan regelt Van den Berg Isolatie gratis het nieuwe energielabel. En omdat isoleren maatwerk is -voor de particuliere én de zakelijke markt- komt Van den Berg vooraf vrijblijvend langs voor een advies op maat.

Van den Berg Isolatie
Strengenweg 1G
9531 TE Borger
0599-639224
www.vandenbergisolatie.nl

 

Uw huis gratis geïsoleerd van vloer tot dak!

Uw huis gratis geïsoleerd van vloer tot dak!
Eigenaren van woningen met aardbevingsschade van tenminste 1000 euro, kunnen aanspraak maken op een vergoeding van maximaal 4000 euro. Een bedrag dat besteed moet worden aan energiebesparing. Wie de aanpak door Van den Berg Isolaties uit het Drentse Borger laat doen heeft zijn woning voor dat bedrag niet alleen totaal geïsoleerd, maar merkt ook daarna dat 'de gasrekening naar beneden broest'. 
 

Drie op een rij is kassa!

Drie op een rij is kassa!
Voor een behaaglijk wooncomfort én een besparing op de stookkosten zou je kunnen besluiten om de spouwmuur van je woning te laten isoleren. Of alleen de vloer. En anders het dak. Maar het grootste effect bereik je natuurlijk met een totaalisolatie. Van den Berg Isolatie in het Drentse Borger is al jaren dé specialist in de aanpak in één keer van én vloerisolatie én spouwmuurisolatie én dakisolatie.