Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Terug naar In de media

Uw huis gratis geïsoleerd van vloer tot dak!

Gepubliceerd op:

Eigenaren van woningen met aardbevingsschade van tenminste 1000 euro, kunnen aanspraak maken op een vergoeding van maximaal 4000 euro. Een bedrag dat besteed moet worden aan energiebesparing. Wie de aanpak door Van den Berg Isolaties uit het Drentse Borger laat doen heeft zijn woning voor dat bedrag niet alleen totaal geïsoleerd, maar merkt ook daarna dat 'de gasrekening naar beneden broest'. 

De compensatieregeling geldt voor eigenaren van woningen waaraan de NAM aardbevingsschade heeft vastgesteld. Dit betreft huizen binnen de negen gemeenten in het aardgaswinningsgebied, te weten Loppersum, Appingedam, Delfzijl, Eemsmond, Ten Boer, Slochteren, De Marne, Bedum en Winsum. De subsidieregeling ter compensatie van aardbevingsschade geldt met terugwerkende kracht vanaf 17 januari 2014.

Herwin van den Berg van Van den Berg Isolatie: "Voor de eigenaren betekent de regeling een geluk bij een ongeluk. Een misschien al lang gekoesterde wens om je huis te laten isoleren om zo eindelijk de gasrekening eens naar beneden te krijgen, kan nu gerealiseerd worden. Wij kunnen een gemiddelde woning voor een bedrag van tussen 3000 en 4000 euro voorzien van totaalisolatie. Dus vloerisolatie, spouwmuurisolatie én dakisolatie."

De eigen woning gratis geïsoleerd en vervolgens ook nog eens geld (terug)verdienen door de besparingen. Herwin: "Isolatie loont. Ook voor wie -om welke reden dan ook- geen gebruik kan maken van de compensatieregeling, kan honderden euro's besparen op zijn energienota als hij de woning door ons laat isoleren. Een paar cijfers voor een gemiddelde woning: bij vloerisolatie bespaar je zo'n 210 euro per jaar, bij spouwmuurisolatie 470 euro en met dakisolatie 275 euro. Een optelsom leert dus een jaarlijkse besparing van 955 euro! Dat telt leuk aan, toch? Bovendien is de terugverdientijd zo'n vijf jaar, waarbij dan de volledige schil van je woning is geïsoleerd."

Met Van den Berg Isolatie hebben de mensen de zekerheid én de garantie -tien jaar- dat het goed zit. "Op verzoek komt er vooraf -gratis- een adviseur van ons langs om vrijblijvend alle aspecten van het aanbrengen van isolatie door te nemen. Bijvoorbeeld het gegeven dat wanneer je de aanpak samen met de buren laat doen, er een extra voordeel valt te halen. Een telefoontje of een mailtje en we nemen direct contact op!" 

Van den Berg Isolatie
Strengenweg 1G Borger
(0599) 76 40 18
info@vandenbergisolatie.nl
www.vandenbergisolatie.nl

 

Drie op een rij is kassa!

Drie op een rij is kassa!
Voor een behaaglijk wooncomfort én een besparing op de stookkosten zou je kunnen besluiten om de spouwmuur van je woning te laten isoleren. Of alleen de vloer. En anders het dak. Maar het grootste effect bereik je natuurlijk met een totaalisolatie. Van den Berg Isolatie in het Drentse Borger is al jaren dé specialist in de aanpak in één keer van én vloerisolatie én spouwmuurisolatie én dakisolatie. 
 

Isoleren is maatwerk

Isoleren is maatwerk
De verplichting om voor elke woning een energielabel te hebben, maakt ondernemers in de isolatiebranche creatief. Zo ontvingen veel huiseigenaren recent een offerte in de bus van een bedrijf dat het collectief laten isoleren van de woning propageert. Herwin van den Berg van het gelijknamige isolatiebedrijf in Borger heeft zo zijn bedenkingen over dat collectief isoleren.