Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Dakisolatie van de binnenzijde of buitenzijde met pur

Of u nu een plat dak hebt of een schuin dak, elk dak is te isoleren aan de binnenzijde of aan de buitenzijde.  Van den Berg Isolatie is specialist in het isoleren van elk dak in heel Noord-Nederland: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland. Met dakisolatie bespaart u veel op uw energieverbruik, u verdient uw investering al in een paar jaar terug!

Isoleren met gespoten polyurethaan

Isolatie van uw dak met gespoten polyurethaan is een snelle en zeer effectieve manier van energiebesparing. Deze manier van isoleren is in het bijzonder geschikt voor elk bestaand dak, wat met gespoten pur isolatie vullen wij eenvoudig elke oneffenheid, naad en kier. Uw dak wordt luchtdicht afgesloten, waardoor de warmte binnen blijft en u veel bespaart op gasverbruik. In veel gevallen kunnen wij uw dak binnen een dag isoleren.

Dakisolatie buitenzijde

Bij dakisolatie vanaf de buitenzijde verwijderen wij eerst de dakbedekking zoals riet of pannen. Daarna brengen wij als isolatie een laag polyurethaan (pur) aan de bovenkant van het dakbeschot. Tenslotte plaatsen wij de dakbedekking terug.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie vanaf de binnenzijde voeren wij uit door pur tegen het dakbeschot aan te spuiten. Hierna kunt u desgewenst de zolder aftimmeren.

Terugverdientijd dakisolatie

De terugverdientijd van uw investering in dakisolatie met polyurethaan is slechts 5 jaar.

Voordelen van dakisolatie

  • snel aangebracht
  • lage kosten
  • milieuvriendelijk
  • naadloos
  • 100% vochtdicht
  • hoogste isolatiewaarde
  • snelle terugverdientijd

Heeft u een vraag?

Naar de veelgestelde vragen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9
D Luider
Het leek eerst wel OK. totdat de mortel droog was en het heel anders opkleurd. Dat hebben ze goed hersteld . Echter Nu nadat het alweer een paar jaar geleden is en de rooster los schijnen te raken ?? krijg ik geen reactie op mijn klacht.

Contactgegevens

Strengenweg 1g
9531 TE Borger

Telefoon:
0599-639224

Email-adres:
info@vandenbergisolatie.nl
Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.”

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

ONZE NIEUWSTE PROJECTEN

Isoleren nieuwbouw glijbaantoren vakantiepark Nooitgedacht

Wist u dat de grootste indoor glijbaan ter wereld gewoon in het Drentse Nooitgedacht gebouwd is? Brands Bouwgroep uit Emmen realiseerde het project voor vakantiepark Hof van Saksen. Wij van Van den Berg Isolatie isoleerden met ons unieke systeem dit bouwwerk luchtdicht. Door de hoge luchtvochtigheid bij zwembaden is condensatie door luchtlekken een veel voorkomend probleem. Gezamenlijk met de bouwer, adviesbureau en onze expertise hebben wij de risico’s tot het minimale beperkt.

Verder lezen

Isoleren vloer, muur en dak vrijstaande woning Havenkwartier te Deventer

In het Overijsselse Deventer hebben we de vloer, spouwmuur en dak van een karakteristieke jaren ’50 woning geïsoleerd. De woning, gelegen in het Havenkwartier, kent sinds kort nieuwe eigenaren. In de wijk Havenkwartier komt oud en nieuw samen, een enorm stedenbouwkundig contrast maar qua isolatiewaarde doet deze woning niet veel onder voor de naastgelegen nieuwbouw.

Verder lezen

Flinke energiebesparing woning Zuidbroek met muurisolatie

In het Groningse Zuidbroek hebben wij de spouwmuur van een jaren ‘70 woning met garage geïsoleerd. In een dag kwamen wij langs en vulden wij de spouw met HR++ EPS isolatieparels. Dit is een isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde welke optimaal geschikt is om spouwmuren mee na te isoleren. Tijdens de werkzaamheden werd er voorzichtig geboord aangezien er leidingen in de spouw lopen. Het isoleren van de woning is een duurzame investering, deze bewoners gaan jaarlijks ongeveer 20% op hun energieverbruik besparen.

Verder lezen