Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Naadloze vloerisolatie met polyurethaan (pur)

Naadloze vloerisolatie biedt wooncomfort. Dankzij de naadloze en luchtdichte pur-isolatielaag voelen uw vloeren minder koud aan. De temperatuur in huis is gelijkmatiger. U bespaart tientallen procenten op gasverbruik, wat vloerisolatie duurzaam en voordelig maakt.

Naadloze vloerisolatie

Vloerisolatie met pur (polyurethaan) is de enige naadloze vloerisolatie. Dit  zorgt voor optimale isolatiewaarde doordat de isolatie warmteverlies naar de kruipruimte voorkomt. Bovendien voorkomt naadloze vloerisolatie dat vocht uit de kruipruimte optrekt naar de woning. Dit zorgt voor een gezonder leefklimaat en voorkomt onder meer vorming van schimmels

Hoe werkt het isoleren van een vloer?

De specialisten van Van den Berg Isolatie brengen tegen de onderzijde een naadloze en luchtdichte isolatielaag van polyurethaan – beter bekend als pur - aan. De pur droogt binnen enkele seconden. De vloer van een woning van gemiddelde grootte isoleren wij binnen een dagdeel. Voor het aanbrengen van pur vloerisolatie moet de kruipruimte minimaal een halve meter diep zijn. Is deze lager, dan bieden wij een uitstekend alternatief met bodemisolatie.

Waarom werkt isolatie van de vloer met pur zo goed?

De vloerisolatie maakt alle naden en kieren dicht en zorgt zo voor een perfecte scheiding tussen het klimaat in de kruipruimte en in de woning. Polyurethaan vloerisolatie is bij uitstek ook geschikt voor oudere huizen en zowel voor betonnen als houten vloeren.  interessant voor woningen van voor 1983. Polyurethaan isolatie is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.

Terugverdientijd vloerisolatie

De terugverdientijd van uw investering in vloerisolatie met polyurethaan is slechts 6 jaar.

Voordelen van vloerisolatie

  • snel aangebracht
  • milieuvriendelijk
  • naadloos
  • 100% vochtdicht
  • hoogste isolatiewaarde
  • snelle terugverdientijd

Heeft u een vraag?

Naar de veelgestelde vragen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.3
A. Weide
Van de berg Borger heeft spouwmuurisolatie aanbracht. De mannen werkte snel en netjes. Een 100 procent tevreden klant.

Contactgegevens

Strengenweg 1g
9531 TE Borger

Telefoon:
0599-639224

Email-adres:
info@vandenbergisolatie.nl
Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.”

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

ONZE NIEUWSTE PROJECTEN

Spouw isoleren met HR++ parels voor hoekwoning in Sappemeer

Een woningeigenaar uit de gemeente Hoogezand-Sappemeer wou zijn huis, gebouwd eind jaren ’50, verduurzamen en koos ervoor om zijn spouwmuur te isoleren. In een dagdeel hebben we de drie gevels voorzien van de isolatie HR++ EPS thermoparels. Deze grijze parels zorgen voor een flinke energiebesparing van de woning. De isolerende ingreep heeft namelijk een terugverdientijd van ongeveer 3,5 jaar.

Verder lezen

Dakisolatie woonboerderij Borger met polyurethaan

Een woningeigenaar in Borger is bezig zijn woonboerderij te renoveren. De boerderij uit het jaar 1886 heeft o.a. een compleet nieuw dak gekregen en deze hebben wij mogen isoleren. Dat hebben we gedaan met het isolatiemateriaal polyurethaan en dit is volgens het koud dak principe uitgevoerd.

Verder lezen

Spouwmuurisolatie voor woonhuis jaren ’60 te Assen

Voor een particulier in Assen hebben we de spouwmuur mogen isoleren met minerale wol. We waren door de buren aanbevolen omdat we destijds ook hun spouw mochten isoleren. De woning is gebouwd in de tijd dat er nog geen isolatie werd toegepast, het bouwen van muren met luchtspouw was toen al wel gebruikelijk. Het is een hele duurzame investering om deze ongeïsoleerde luchtspouw te isoleren, hiermee besparen ze al snel 20% op hun energieverbruik.

Verder lezen