Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Naadloze vloerisolatie met polyurethaan (pur)

Naadloze vloerisolatie biedt wooncomfort. Dankzij de naadloze en luchtdichte pur-isolatielaag voelen uw vloeren minder koud aan. De temperatuur in huis is gelijkmatiger. U bespaart tientallen procenten op gasverbruik, wat vloerisolatie duurzaam en voordelig maakt.

Naadloze vloerisolatie

Vloerisolatie met pur (polyurethaan) is de enige naadloze vloerisolatie. Dit  zorgt voor optimale isolatiewaarde doordat de isolatie warmteverlies naar de kruipruimte voorkomt. Bovendien voorkomt naadloze vloerisolatie dat vocht uit de kruipruimte optrekt naar de woning. Dit zorgt voor een gezonder leefklimaat en voorkomt onder meer vorming van schimmels

Hoe werkt het isoleren van een vloer?

De specialisten van Van den Berg Isolatie brengen tegen de onderzijde een naadloze en luchtdichte isolatielaag van polyurethaan – beter bekend als pur - aan. De pur droogt binnen enkele seconden. De vloer van een woning van gemiddelde grootte isoleren wij binnen een dagdeel. Voor het aanbrengen van pur vloerisolatie moet de kruipruimte minimaal een halve meter diep zijn. Is deze lager, dan bieden wij een uitstekend alternatief met bodemisolatie.

Waarom werkt isolatie van de vloer met pur zo goed?

De vloerisolatie maakt alle naden en kieren dicht en zorgt zo voor een perfecte scheiding tussen het klimaat in de kruipruimte en in de woning. Polyurethaan vloerisolatie is bij uitstek ook geschikt voor oudere huizen en zowel voor betonnen als houten vloeren.  interessant voor woningen van voor 1983. Polyurethaan isolatie is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.

Terugverdientijd vloerisolatie

De terugverdientijd van uw investering in vloerisolatie met polyurethaan is slechts 6 jaar.

Voordelen van vloerisolatie

  • snel aangebracht
  • milieuvriendelijk
  • naadloos
  • 100% vochtdicht
  • hoogste isolatiewaarde
  • snelle terugverdientijd

Heeft u een vraag?

Naar de veelgestelde vragen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.5
Caroline ten Pas
Complimenten aan beide heren , die vanmorgen hier alle gevels hebben geïsoleerd, ik ben vergeten naar de namen te vragen, de blonde is morgen jarig! Keurig werk geleverd, zeer netjes achtergelaten, fantastisch!

Contactgegevens

Strengenweg 1g
9531 TE Borger

Telefoon:
0599-639224

Email-adres:
info@vandenbergisolatie.nl
Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.”

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

ONZE NIEUWSTE PROJECTEN

Vloerisolatie bungalow Haren met polyurethaan

Afgelopen week hebben we een vloer van een prachtige bungalow te Haren (Groningen) mogen isoleren. De bungalow bestaat uit één bouwlaag en heeft dus relatief veel warmteverlies oppervlakte naar de onderzijde. De bewoners hebben daarom gekozen om de vloer te laten isoleren. Naast dat ze gaan besparen op hun energierekening zullen ze ook meer wooncomfort ervaren.

Verder lezen

Bodemisolatie voor woningblok te Rutten

Voor een aannemer zijn we in Rutten (Flevoland) bezig 13 woningen te voorzien van bodemisolatie. De isolatie, bestaande uit HR++ EPS thermoparels, wordt in een laag van 17,5cm snel en vakkundig op de bodem van de kruipruimte aangebracht.

Verder lezen

Isoleren van 22 bungalows en hoofdgebouw te Norg

In Norg (Drenthe) zijn we op dit moment bezig om een hoofdgebouw met appartementen en 22 bungalows te isoleren. De vereniging van eigenaren(VVE) is bezig met het opwaarderen van haar gebouwen en daar hoort het na isoleren ook bij. Bij deze opdracht is er hoofdzakelijk gekozen voor minerale wol, maar ook voor HR++ EPS thermoparels.

Verder lezen