Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Optimale bodemisolatie met isolatieparels

Voor optimale bodemisolatie werken wij met EPS isolatieparels HR++. Isolatie van uw kruipruimte met deze korrels zorgt voor een veel kleiner temperatuurverschil tussen de kamers en de kruipruimte. Dit biedt maximale isolatiewaarde en daarmee een aantrekkelijke energiebesparing.

Hoe werkt bodemisolatie?

Bij bodemisolatie van uw woning, brengen wij een laag EPS parels HR++ aan in de kruipruimte van uw huis. Met een slang door het kruipluik brengen wij een optimaal verdeelde laag isolatiekorrels aan, waarmee de hele bodem goed afgesloten wordt bedekt.

De EPS isolatieparels HR++ sluiten de bodem vochtdicht af. Dit voorkomt dat verdamping van vocht warmte onttrekt aan de lucht in de kruipruimte. Een droge kruipruimte blijft warmer, waardoor deze door de vloer minder warmte onttrekt aan de woning. Zo kunt u behoorlijk wat energie besparen.

Bijkomende voordelen van bodemisolatie

Voorkom schimmelvorming

In een vochtige kruipruimte vormen zich gemakkelijk en ongemerkt schimmels. Deze schimmelplekken breiden zich steeds verder uit, op den duur ook naar de rest van de woning. Door isolatie met deze parels of korrels voorkomt u schimmelvorming.

Voorkom aantasting van leidingen en kabels

Vocht is een vijand van leidingen en kabels in de woning. Denk aan waterleidingen, gasleidingen en bekabeling voor bijvoorbeeld elektriciteit, internet en televisie. Isolatiekorrels voorkomen vorming van vocht en daarmee aantasting van uw leidingen en kabels.

Voorkom houtrot en betonrot

Betonrot en houtrot zijn grote bedreigingen voor uw fundering en vloeren. Geef rot geen kans in een droge kruipruimte met EPS parels HR++.

Terugverdientijd bodemisolatie

De terugverdientijd van uw investering in bodemisolatie met EPS parels HR++ is slechts 6 jaar.

Voordelen van bodemisolatie

  • snel aangebracht
  • milieuvriendelijk
  • naadloos
  • 100% vochtdicht
  • hoogste isolatiewaarde
  • snelle terugverdientijd

Heeft u een vraag?

Naar de veelgestelde vragen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.1
J.Noot
Twee dagen isolatiewerk aan ons huis. Op woensdag vloerisolatie en donderdag spouwmuurisolatie. Beide operaties perfect uitgevoerd door vriendelijke en netjes werkende jongens. En dit alles voor een concurrerende prijs. Wij zijn zeer tevreden.

Contactgegevens

Strengenweg 1g
9531 TE Borger

Telefoon:
0599-639224

Email-adres:
info@vandenbergisolatie.nl
Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.”

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

ONZE NIEUWSTE PROJECTEN

Nieuwe bewoners woonhuis Dokkum zitten er warmpjes bij door de complete woningschil te isoleren

Een recent aangekochte jaren ’50 woning hebben we mogen voorzien van bodem-, spouw- en dakisolatie. De nieuwe woningeigenaren wilden de woning vernieuwen, energiezuinig en toekomstbestendig maken. Zij hebben gekozen om de bodem en spouw te isoleren met HR++ EPS isolatieparels en het dak met polyurethaan. In één dag kwamen we langs met meerdere ploegen en isoleerden we de hele woning, hierdoor konden we de overlast tot het minimum beperken.

Verder lezen

Buren te Alteveer laten gezamenlijk hun spouw isoleren met grijze isolatieparels

In Alteveer hebben we een huizenblok voorzien van spouwmuurisolatie. De drie huiseigenaren kozen voor een gezamenlijke opdracht, met de gedachtegoed om de doorlopende spouw naadloos te laten isoleren met HR++ EPS isolatieparels. Het is een hele duurzame investering om de spouw te isoleren, hiermee besparen ze al snel 20% op hun energieverbruik. Tevens ontvangen ze een voordelige offerte aangezien er door ons kosten bespaard worden tijdens de uitvoering.

Verder lezen

Direct besparen met dak- en bodemisolatie woning te Steenwijk

Voor een woningeigenaar in Steenwijk (Overijssel) hebben we het dak en bodem mogen voorzien van isolatie. Er is gekozen om het dak van de jaren ’70 woning te isoleren met naadloze polyurethaan en de bodem met HR++ EPS isolatieparels. Met een jaarlijkse energiebesparing van 40%, en een terugverdientijd van 3 jaar(i.c.m. subsidie) is dit een hele duurzame investering. Nu het buiten vriest wordt er direct bespaard op het gasverbruik en ervaren de bewoners meer wooncomfort.

Verder lezen