Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Optimale bodemisolatie met isolatieparels

Voor optimale bodemisolatie werken wij met EPS isolatieparels HR++. Isolatie van uw kruipruimte met deze korrels zorgt voor een veel kleiner temperatuurverschil tussen de kamers en de kruipruimte. Dit biedt maximale isolatiewaarde en daarmee een aantrekkelijke energiebesparing.

Hoe werkt bodemisolatie?

Bij bodemisolatie van uw woning, brengen wij een laag EPS parels HR++ aan in de kruipruimte van uw huis. Met een slang door het kruipluik brengen wij een optimaal verdeelde laag isolatiekorrels aan, waarmee de hele bodem goed afgesloten wordt bedekt.

De EPS isolatieparels HR++ sluiten de bodem vochtdicht af. Dit voorkomt dat verdamping van vocht warmte onttrekt aan de lucht in de kruipruimte. Een droge kruipruimte blijft warmer, waardoor deze door de vloer minder warmte onttrekt aan de woning. Zo kunt u behoorlijk wat energie besparen.

Bijkomende voordelen van bodemisolatie

Voorkom schimmelvorming

In een vochtige kruipruimte vormen zich gemakkelijk en ongemerkt schimmels. Deze schimmelplekken breiden zich steeds verder uit, op den duur ook naar de rest van de woning. Door isolatie met deze parels of korrels voorkomt u schimmelvorming.

Voorkom aantasting van leidingen en kabels

Vocht is een vijand van leidingen en kabels in de woning. Denk aan waterleidingen, gasleidingen en bekabeling voor bijvoorbeeld elektriciteit, internet en televisie. Isolatiekorrels voorkomen vorming van vocht en daarmee aantasting van uw leidingen en kabels.

Voorkom houtrot en betonrot

Betonrot en houtrot zijn grote bedreigingen voor uw fundering en vloeren. Geef rot geen kans in een droge kruipruimte met EPS parels HR++.

Terugverdientijd bodemisolatie

De terugverdientijd van uw investering in bodemisolatie met EPS parels HR++ is slechts 6 jaar.

Voordelen van bodemisolatie

  • snel aangebracht
  • milieuvriendelijk
  • naadloos
  • 100% vochtdicht
  • hoogste isolatiewaarde
  • snelle terugverdientijd

Heeft u een vraag?

Naar de veelgestelde vragen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2
J. Lutjeboer
Wij zijn zeer tevreden over Van der Berg isolatie bedrijf.. De prijs was acceptabel en de spouwmuurisolatie is keurig netjes afgewerkt. Zegt het voort.

Contactgegevens

Strengenweg 1g
9531 TE Borger

Telefoon:
0599-639224

Email-adres:
info@vandenbergisolatie.nl
Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.”

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

ONZE NIEUWSTE PROJECTEN

Duurzame investering bewoners Borger-Odoorn door isoleren vloer en spouw

In de Drentse gemeente Borger-Odoorn hebben we een vrijstaande woning verduurzaamd door de spouw en vloer te voorzien van isolatie. Isoleren is de basis van duurzaam investeren in de woning, er is direct een toonbare besparing op het energieverbruik en in vergelijking met andere energiebesparende maatregelen het goedkoopste. De spouw hebben we geïsoleerd met geblazen wol van het merk Isover, een materiaal met een hoge isolatiewaarde. De vloer met een naadloze en vochtdichte polyurethaan(pur) hardschuim.

Verder lezen

Monumentaal pand te Winschoten met veel zorg geïsoleerd

De prominent gelegen schippersbeurs in de haven van Winschoten wordt op dit moment grondig gerenoveerd door Bouwbedrijf Slomp uit Hoogeveen. Voor hun verzorgen wij de isolatiewerkzaamheden aan de buitenschil van het gebouw. Het expeditiekantoor, gebouwd volgens de bouwstijl Amsterdamse School in het jaar 1925, is een rijksmonument en verdient een andere aanpak van isoleren. Zo is bijvoorbeeld de spouw vanuit de binnenzijde geïsoleerd omdat de buitengevel onaangetast moest blijven. En om de gebogen kapconstructie intact te laten is er gekozen om het dak vanaf de buitenzijde te isoleren.

Verder lezen

Optimale spouw- en vloerisolatie bungalow te Hoogeveen

In het Drentse Hoogeveen hebben we een bungalow middels spouw- en vloerisolatie van een warmte jas voorzien. De spouw van de jaren ’70 woning hebben we geïsoleerd met minerale wol van Isover en de vloer met gesloten cellen polyurethaan hardschuim. Het isoleren is een duurzame en ook een rendabele investering, met de verwachte jaarlijkse energiebesparing van circa 35% is de terugverdientijd 5 jaar.

Verder lezen