Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Optimale bodemisolatie met isolatieparels

Voor optimale bodemisolatie werken wij met EPS isolatieparels HR++. Isolatie van uw kruipruimte met deze korrels zorgt voor een veel kleiner temperatuurverschil tussen de kamers en de kruipruimte. Dit biedt maximale isolatiewaarde en daarmee een aantrekkelijke energiebesparing.

Hoe werkt bodemisolatie?

Bij bodemisolatie van uw woning, brengen wij een laag EPS parels HR++ aan in de kruipruimte van uw huis. Met een slang door het kruipluik brengen wij een optimaal verdeelde laag isolatiekorrels aan, waarmee de hele bodem goed afgesloten wordt bedekt.

De EPS isolatieparels HR++ sluiten de bodem vochtdicht af. Dit voorkomt dat verdamping van vocht warmte onttrekt aan de lucht in de kruipruimte. Een droge kruipruimte blijft warmer, waardoor deze door de vloer minder warmte onttrekt aan de woning. Zo kunt u behoorlijk wat energie besparen.

Bijkomende voordelen van bodemisolatie

Voorkom schimmelvorming

In een vochtige kruipruimte vormen zich gemakkelijk en ongemerkt schimmels. Deze schimmelplekken breiden zich steeds verder uit, op den duur ook naar de rest van de woning. Door isolatie met deze parels of korrels voorkomt u schimmelvorming.

Voorkom aantasting van leidingen en kabels

Vocht is een vijand van leidingen en kabels in de woning. Denk aan waterleidingen, gasleidingen en bekabeling voor bijvoorbeeld elektriciteit, internet en televisie. Isolatiekorrels voorkomen vorming van vocht en daarmee aantasting van uw leidingen en kabels.

Voorkom houtrot en betonrot

Betonrot en houtrot zijn grote bedreigingen voor uw fundering en vloeren. Geef rot geen kans in een droge kruipruimte met EPS parels HR++.

Terugverdientijd bodemisolatie

De terugverdientijd van uw investering in bodemisolatie met EPS parels HR++ is slechts 6 jaar.

Voordelen van bodemisolatie

  • snel aangebracht
  • milieuvriendelijk
  • naadloos
  • 100% vochtdicht
  • hoogste isolatiewaarde
  • snelle terugverdientijd

Heeft u een vraag?

Naar de veelgestelde vragen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9
D Luider
Het leek eerst wel OK. totdat de mortel droog was en het heel anders opkleurd. Dat hebben ze goed hersteld . Echter Nu nadat het alweer een paar jaar geleden is en de rooster los schijnen te raken ?? krijg ik geen reactie op mijn klacht.

Contactgegevens

Strengenweg 1g
9531 TE Borger

Telefoon:
0599-639224

Email-adres:
info@vandenbergisolatie.nl
Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.”

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

ONZE NIEUWSTE PROJECTEN

Isoleren nieuwbouw glijbaantoren vakantiepark Nooitgedacht

Wist u dat de grootste indoor glijbaan ter wereld gewoon in het Drentse Nooitgedacht gebouwd is? Brands Bouwgroep uit Emmen realiseerde het project voor vakantiepark Hof van Saksen. Wij van Van den Berg Isolatie isoleerden met ons unieke systeem dit bouwwerk luchtdicht. Door de hoge luchtvochtigheid bij zwembaden is condensatie door luchtlekken een veel voorkomend probleem. Gezamenlijk met de bouwer, adviesbureau en onze expertise hebben wij de risico’s tot het minimale beperkt.

Verder lezen

Isoleren vloer, muur en dak vrijstaande woning Havenkwartier te Deventer

In het Overijsselse Deventer hebben we de vloer, spouwmuur en dak van een karakteristieke jaren ’50 woning geïsoleerd. De woning, gelegen in het Havenkwartier, kent sinds kort nieuwe eigenaren. In de wijk Havenkwartier komt oud en nieuw samen, een enorm stedenbouwkundig contrast maar qua isolatiewaarde doet deze woning niet veel onder voor de naastgelegen nieuwbouw.

Verder lezen

Flinke energiebesparing woning Zuidbroek met muurisolatie

In het Groningse Zuidbroek hebben wij de spouwmuur van een jaren ‘70 woning met garage geïsoleerd. In een dag kwamen wij langs en vulden wij de spouw met HR++ EPS isolatieparels. Dit is een isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde welke optimaal geschikt is om spouwmuren mee na te isoleren. Tijdens de werkzaamheden werd er voorzichtig geboord aangezien er leidingen in de spouw lopen. Het isoleren van de woning is een duurzame investering, deze bewoners gaan jaarlijks ongeveer 20% op hun energieverbruik besparen.

Verder lezen