Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Vloerisolatie

Vloerisolatie zorgt voor aanzienlijk meer wooncomfort en een aantrekkelijke besparing. Door uw vloer te isoleren zal warmte transport naar de kruipruimte verleden tijd zijn. Een warmere vloer zorgt voor een aangenaam en gezonder binnenklimaat. 

 

Door vloerisolatie aan te brengen wordt er gelijk tegen de onderzijde van de vloer een isolatielaag geplaatst. Vloerisolatie folie is een veel gebruikt product wat zeer geschikt is voor het na isoleren van ongeïsoleerde vloeren. Doordat kruipruimtes vaak laag en krap zijn is vloerisolatie folie een uitstekende manier van isoleren. De folie wordt luchtdicht tegen de onderzijde van de vloer aangebracht. De folie heeft aan beide kanten een aluminium laag waardoor de warmte van de woning die naar beneden straalt weer terug de vloer in trekt. De vloer zal daardoor warmer aanvoelen. De onderzijde is eveneens van aluminium zodat de kou die vanuit de grond en de kruipruimte naar beden wordt gereflecteerd. In de aluminium lagen zit glasvezel verwerkt, daardoor is het materiaal sterk en zal het niet scheuren. Als uw kruipruimte wel eens vochtig is, wordt de bodem afgedekt met een CE gekeurd dampscherm. De kruipruimte wordt dan droger wat weer goed voor uw leidingen is en het behoud van uw vloer. Wat voor uw woning het meest geschikt is zullen wij altijd ter plekke bekijken.

 

 

 

 

Heeft u een vraag?

Naar de veelgestelde vragen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9
Oostenbrink
Geweldig goede ervaringen hier! Professioneel advies en een professionele uitvoering! Allemaal even vriendelijk, hardwerkend en netjes! Wij hebben spouwmuurisolatie aan laten brengen en merken dezelfde avond al meer comfort. Een echte aanrader voor iedereen. En prijstechnisch doen ze het beter dan 'de grote' bedrijven, toch mooi meegenomen. Mannen, bedankt!

Contactgegevens

Strengenweg 1g
9531 TE Borger

Telefoon:
0599-639224

Email-adres:
info@vandenbergisolatie.nl
Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.”

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

ONZE NIEUWSTE PROJECTEN

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)

 Vanaf 2 september is het mogelijk om weer subsidie aan te vragen. Het gaat om de subsidie (SEEH). Om voor deze subsidie in aanmerking te komen moet u minimaal 2 isolerende maatregelen laten uitvoeren. Wilt u meer weten over de subsidie? neem vrijblijvend contact met ons op via 0599-639224 of mail naar info@vandenbergisolatie.nl

Verder lezen

Spouwmuurisolatie woonhuis te Eext

 Enkele dagen geleden dit mooie woonhuis te Eext (Drenthe) voorzien van spouwmuurisolatie met minerale wol van Knauf. Vanaf heden zullen de bewoners profiteren van een comfortabele woning. Zo zal de woning in de zomer langer koel blijven en in de winter zal de woning zijn warmte beter vasthouden. Knauf Supafil is een wol isolatie die onder druk in de spouwmuur wordt geblazen. Door de unieke eigenschappen is het een veel gebruikt materiaal. Een hoge isolatiewaarde en zeer goede akoestische eigenschappen. Bent u benieuwd wat u kunt doen aan het verbeteren van uw woongenot of wat de besparing zou kunnen zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website of bel 0599-639224

 

Verder lezen

Isoleren nieuwbouw glijbaantoren vakantiepark Nooitgedacht

Wist u dat de grootste indoor glijbaan ter wereld gewoon in het Drentse Nooitgedacht gebouwd is? Brands Bouwgroep uit Emmen realiseerde het project voor vakantiepark Hof van Saksen. Wij van Van den Berg Isolatie isoleerden met ons unieke systeem dit bouwwerk luchtdicht. Door de hoge luchtvochtigheid bij zwembaden is condensatie door luchtlekken een veel voorkomend probleem. Gezamenlijk met de bouwer, adviesbureau en onze expertise hebben wij de risico’s tot het minimale beperkt.

Verder lezen