Terug naar Projecten

Dak isoleren woning te Ijsselmuiden

Dak isoleren woning te Ijsselmuiden

Bij een particuliere eigenaar in Ijsselmuiden (gemeente Kampen, prov. Overijssel) hebben we het dak mogen isoleren. De woning in aanbouw heeft een wolfskap, deze kap hebben we vanaf de buitenzijde met onze naadloze isolatie polyurethaan vakkundig geïsoleerd. Nadat we een dagje bezig zijn geweest kan het dak nu verder afgewerkt worden met dakpannen.

Het isoleren van de kap

De kap hebben we geïsoleerd met polyurethaan, dit wordt in situ gespoten tegen het dakbeschot. Dit is een isolatie op basis van hardschuim van gesloten cellen. Een goede isolatie met een hoge isolatiewaarde en een tal van andere kwalitatieve eigenschappen. De isolatie wordt in laagjes van twee centimeter aangebracht totdat de gewenste dikte behaald wordt. Een laagje isolatie schuimt in enkele seconden mooi op, en wordt deze in enkele seconden hard. Op deze wijze leveren we het werk netjes en egaal op.

 

 

 

 

 

 

 

Gratis en vrijblijvend advies

Heeft u er wel eens over nagedacht om uw kap te isoleren? Misschien omdat uw dak ongeïsoleerd is of omdat uw dak isolatielekken vertoond door uitgezakte isolatiedekens? Of heeft u vragen over het isoleren van uw spouw, muur, bodem of vloer? Vraag een advies gesprek aan, onze isolatieadviseur komt vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. We willen graag onze ervaring en kunde met u delen.

Vrijblijvende adviesgesprek aanvragen


Bekijk ook

Verduurzaming voormalig marechausseekazerne in Assen

Verduurzaming voormalig marechausseekazerne in Assen

In opdracht van bouwbedrijf HAFRA uit Yde hebben we de voormalige marechausseekazerne mogen isoleren. Alle spouwmuren zijn geïsoleerd. Daarnaast hebben we in diverse appartementen bodemisolatie aangebracht.
 
Spouwmuurisolatie in Klazienaveen

Spouwmuurisolatie in Klazienaveen

 In Klazienaveen hebben we voor de bewoners van deze woning de spouw mogen vullen met minerale wol van Knauf Supafil.