Terug naar Projecten

Energie besparen door vloerisolatie woning te Urk

Energie besparen door vloerisolatie woning te Urk

Voor een particuliere klant op Urk (Flevoland) hebben we de vloer mogen isoleren. Dit hebben we gedaan met polyurethaan, een hardschuim isolatie, wat we in het werk naadloos tegen de onderkant van de vloer aanspuiten. De funderingsranden worden ook altijd meegespoten om vochtoptrek tegen te gaan en de koudebrug weg te nemen. Na een ochtend bezig te zijn geweest waren de werkzaamheden klaar.

Beoordelen vloer en isolatievoorstel

Onze isolatie adviseur is vrijblijvend bij de klant langs geweest om de vloer te beoordelen, ter plaatse heeft hij een offerte op maat gemaakt en het isolatievoorstel met de bewoners besproken. Bij het beoordelen van de vloer wordt er o.a. gekeken naar de staat van de vloer, leidingwerk en eventuele vochtproblemen. Er is gekozen om de vloer te isoleren met polyurethaan(pur). Dit is een hardschuim isolatie wat we in het werk in situ tegen de vloer aanspuiten. Nadat het aangebracht is zet het uit en droogt het binnen enkele seconden. Op deze wijze kunnen we een luchtdichte isolatielaag creëren met een hoge isolatiewaarde.

10 jaar garantie

Als isolatiebedrijf staan we achter onze dienstverlening en product. Met ons gecertificeerd personeel isoleren we elke week meer dan 40 woningen, van bodem tot dak van gevel tot spouw. Daarnaast gebruiken we alleen de beste materialen om uw woning te isoleren. Daarom krijgt u ook 10 jaar garantie op alle isolatie dat we aanbieden en aanbrengen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bent u nieuwsgierig wat we op isolatiegebied voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld voor het isoleren van uw spouwmuur, dak, vloer of bodem? Vraag een adviesgesprek aan, onze isolatieadviseur komt ook bij u vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken. We willen graag onze ervaring en kunde met u delen.

Adviesgesprek aanvragen


Bekijk ook

Verduurzaming voormalig marechausseekazerne in Assen

Verduurzaming voormalig marechausseekazerne in Assen

In opdracht van bouwbedrijf HAFRA uit Yde hebben we de voormalige marechausseekazerne mogen isoleren. Alle spouwmuren zijn geïsoleerd. Daarnaast hebben we in diverse appartementen bodemisolatie aangebracht.
 
Spouwmuurisolatie in Klazienaveen

Spouwmuurisolatie in Klazienaveen

 In Klazienaveen hebben we voor de bewoners van deze woning de spouw mogen vullen met minerale wol van Knauf Supafil.