Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Terug naar Projecten

Isoleren beganegrondvloer woning te Assen met polyurethaan

Gepubliceerd op:
Isoleren beganegrondvloer woning te Assen met polyurethaan

In het Drentse Assen hebben we een jaren ’60 woning voorzien van vloerisolatie. Een dagdeel lang kropen onze uitvoerders in de kruipruimte rond en spoten laagje voor laagje de polyurethaan tegen de onderkant van de vloer aan. De eigenaar van de woning wilde zijn huis verduurzamen en meer wooncomfort ervaren, en dat is met deze isolerende ingreep gelukt. Het isoleren van de vloer komt ook ten gunste aan het energielabel.

Naadloze vloerisolatie

De vloer bestaat uit houten en betonnen vloerdelen en deze hebben we geïsoleerd met polyurethaan, ook wel pur genoemd. Een isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde. Wij brengen deze isolatie vakkundig aan de onderkant van de vloer aan. Het maakt niet uit of de ondergrond oneffen is, de isolatie vult dit naadloos op. Dit is een hardschuim isolatie op basis van gesloten cellen. Het grote voordeel van deze isolatie t.o.v. een hardschuim met open cellen is dat het 100% vochtdicht is, schuim met open cellen gaat op den duur als een spons funderen en zal dan zijn isolatiewaarde verliezen.

Verbeteren energielabel

Elke woning in Nederland heeft een energielabel. In eerste instantie heeft elke woning een voorlopige energielabel ontvangen, deze kan op de website van de Rijksoverheid definitief gemaakt worden. Het label is afhankelijk van hoe goed een woning is geïsoleerd, en hoe zuinig de installaties zijn. Het isoleren van de vloer speelt een rol bij het bepalen van de definitieve energiewaarde.

 

Wilt u meer weten over de isolatie mogelijkheden bij u thuis? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)
 Vanaf 2 september is het mogelijk om weer subsidie aan te vragen. Het gaat om de subsidie (SEEH). Om voor deze subsidie in aanmerking te komen moet u minimaal 2 isolerende maatregelen laten uitvoeren. Wilt u meer weten over de subsidie? neem vrijblijvend contact met ons op via 0599-639224 of mail naar info@vandenbergisolatie.nl
 

Spouwmuurisolatie woonhuis te Eext

Spouwmuurisolatie woonhuis te Eext
 Enkele dagen geleden dit mooie woonhuis te Eext (Drenthe) voorzien van spouwmuurisolatie met minerale wol van Knauf. Vanaf heden zullen de bewoners profiteren van een comfortabele woning. Zo zal de woning in de zomer langer koel blijven en in de winter zal de woning zijn warmte beter vasthouden. Knauf Supafil is een wol isolatie die onder druk in de spouwmuur wordt geblazen. Door de unieke eigenschappen is het een veel gebruikt materiaal. Een hoge isolatiewaarde en zeer goede akoestische eigenschappen. Bent u benieuwd wat u kunt doen aan het verbeteren van uw woongenot of wat de besparing zou kunnen zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website of bel 0599-639224