Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Terug naar Projecten

Isoleren beganegrondvloer woning te Assen met polyurethaan

Gepubliceerd op:
Isoleren beganegrondvloer woning te Assen met polyurethaan

In het Drentse Assen hebben we een jaren ’60 woning voorzien van vloerisolatie. Een dagdeel lang kropen onze uitvoerders in de kruipruimte rond en spoten laagje voor laagje de polyurethaan tegen de onderkant van de vloer aan. De eigenaar van de woning wilde zijn huis verduurzamen en meer wooncomfort ervaren, en dat is met deze isolerende ingreep gelukt. Het isoleren van de vloer komt ook ten gunste aan het energielabel.

Naadloze vloerisolatie

De vloer bestaat uit houten en betonnen vloerdelen en deze hebben we geïsoleerd met polyurethaan, ook wel pur genoemd. Een isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde. Wij brengen deze isolatie vakkundig aan de onderkant van de vloer aan. Het maakt niet uit of de ondergrond oneffen is, de isolatie vult dit naadloos op. Dit is een hardschuim isolatie op basis van gesloten cellen. Het grote voordeel van deze isolatie t.o.v. een hardschuim met open cellen is dat het 100% vochtdicht is, schuim met open cellen gaat op den duur als een spons funderen en zal dan zijn isolatiewaarde verliezen.

Verbeteren energielabel

Elke woning in Nederland heeft een energielabel. In eerste instantie heeft elke woning een voorlopige energielabel ontvangen, deze kan op de website van de Rijksoverheid definitief gemaakt worden. Het label is afhankelijk van hoe goed een woning is geïsoleerd, en hoe zuinig de installaties zijn. Het isoleren van de vloer speelt een rol bij het bepalen van de definitieve energiewaarde.

 

Wilt u meer weten over de isolatie mogelijkheden bij u thuis? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Isoleren nieuwbouw glijbaantoren vakantiepark Nooitgedacht

Isoleren nieuwbouw glijbaantoren vakantiepark Nooitgedacht
Wist u dat de grootste indoor glijbaan ter wereld gewoon in het Drentse Nooitgedacht gebouwd is? Brands Bouwgroep uit Emmen realiseerde het project voor vakantiepark Hof van Saksen. Wij van Van den Berg Isolatie isoleerden met ons unieke systeem dit bouwwerk luchtdicht. Door de hoge luchtvochtigheid bij zwembaden is condensatie door luchtlekken een veel voorkomend probleem. Gezamenlijk met de bouwer, adviesbureau en onze expertise hebben wij de risico’s tot het minimale beperkt.
 

Isoleren vloer, muur en dak vrijstaande woning Havenkwartier te Deventer

Isoleren vloer, muur en dak vrijstaande woning Havenkwartier te Deventer
In het Overijsselse Deventer hebben we de vloer, spouwmuur en dak van een karakteristieke jaren ’50 woning geïsoleerd. De woning, gelegen in het Havenkwartier, kent sinds kort nieuwe eigenaren. In de wijk Havenkwartier komt oud en nieuw samen, een enorm stedenbouwkundig contrast maar qua isolatiewaarde doet deze woning niet veel onder voor de naastgelegen nieuwbouw.