Terug naar Projecten

Isoleren vloer vrijstaande woning te Schoonebeek

Isoleren vloer vrijstaande woning te Schoonebeek

In Schoonebeek (zuid-oost Drenthe) zijn we voor een particuliere klant bezig geweest de begane grond vloer te isoleren. De woning, gebouwd eind jaren ’70, heeft een gemetselde NEHOBO vloer welke we van de onderkant hebben geïsoleerd met pur. Onze uitvoerders kropen de kruipruimte in en binnen een dagdeel isoleerden wij de vloer naadloos en vakkundig.

Vrijblijvend isolatie advies

Omdat de vloer in de winter altijd koud en onaangenaam aanvoelt wilden de bewoners hun vloer laten isoleren. Ze wilden meer wooncomfort ervaren en daarom hadden zij plannen om hun woonhuis te verduurzamen. Zij namen contact met ons op en maakten een afspraak met een van onze isolatiespecialisten. Deze kwam geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken. Ter plekke had hij vervolgens een gratis offerte op maat gemaakt, waardoor de bewoners direct wisten waar ze aan toe waren. De vloer isoleren is een hele duurzame investering, met een besparing van 10% per jaar op het energieverbruik zijn de kosten ongeveer in zes jaar terug verdient.

 

 

 

 

 

 

10 jaar garantie

Als isolatiebedrijf staan we achter onze dienstverlening en product. Met ons gecertificeerd personeel isoleren we elke week meer dan 40 woningen, van bodem tot dak van gevel tot spouw. Daarnaast gebruiken we alleen de beste materialen om uw woning te isoleren. Daarom krijgt u ook 10 jaar garantie op alle isolatie dat we aanbieden en aanbrengen.

Bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkheden voor uw huis? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Bekijk ook

Spouwmuurisolatie in Klazienaveen

Spouwmuurisolatie in Klazienaveen

 In Klazienaveen hebben we voor de bewoners van deze woning de spouw mogen vullen met minerale wol van Knauf Supafil.
 
Spouwmuren isoleren woning Zwiggelte

Spouwmuren isoleren woning Zwiggelte

In Zwiggelte (Drenthe) hebben we een jaren dertig woning mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Een woning isoleren was destijds, in tegenstelling met vandaag de dag, weinig tot niet aan de orde. Tot de jaren tachtig werden nauwelijks woningen met een geïsoleerde spouw opgeleverd. Deze woningen …