Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Terug naar Projecten

Woning te 1e Exloërmond gaat besparen op energiekosten door spouwmuurisolatie

Gepubliceerd op:
Woning te 1e Exloërmond gaat besparen op energiekosten door spouwmuurisolatie

In het Drentse 1e Exloërmond wilde een woningeigenaar zijn woonhuis verduurzamen en koos er voor om zijn spouwmuur te laten isoleren. Nadat hij met ons contact had gezocht zijn we vrijblijvend langs geweest om de mogelijkheden te bekijken. Er is geadviseerd om de spouw te isoleren met HR++ EPS isolatieparels en dat is vervolgens op een later moment uitgevoerd.

Wat zijn HR++ EPS parels?

Dit is een isolatiemateriaal op basis van geëxpandeerd polystyreen(EPS) en wordt in de fabriek geblazen tot een pareltje. Vervolgens krijgen ze een grafietbehandeling, hierdoor krijgen de witte bolletjes hun grijze kleur. De grafietlaag zorgt ervoor dat de isolatieparel een hogere isolerende werking heeft. Verder heeft de isolatieparel een tal van unieke eigenschappen. Naast de hoge isolatiewaarde is het ook vochtafstotend, damp-open, onschadelijk voor het milieu en goed recyclebaar.

Het isoleren van de spouw

De spouwisolatie brengen wij aan door gaten in de voegen van de buitenmuur te boren. Om te garanderen dat wij de spouw volledig vullen maken we eerst een boorplan. We gaan vervolgens gaten boren, dat gebeurd met boorunits met een geïntegreerde stofafzuiging. Hierdoor kan er netjes en stofvrij gewerkt worden, zonder dat de bewoners last hebben van het boorstof. De volgende stap is het isoleren van de spouwmuur, de isolatieslang zetten we op de gaten en blazen we de verlijmde parels, laag voor laag, in de spouw. Nadien zijn de gaten in de buitenmuur in ere hersteld.

Bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkgeden bij u thuis? Vraag een vrijblijvende adviesgesprek aan en een van onze experts komt bij u langs.

Adviesgesprek aanvragen

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)
 Vanaf 2 september is het mogelijk om weer subsidie aan te vragen. Het gaat om de subsidie (SEEH). Om voor deze subsidie in aanmerking te komen moet u minimaal 2 isolerende maatregelen laten uitvoeren. Wilt u meer weten over de subsidie? neem vrijblijvend contact met ons op via 0599-639224 of mail naar info@vandenbergisolatie.nl
 

Spouwmuurisolatie woonhuis te Eext

Spouwmuurisolatie woonhuis te Eext
 Enkele dagen geleden dit mooie woonhuis te Eext (Drenthe) voorzien van spouwmuurisolatie met minerale wol van Knauf. Vanaf heden zullen de bewoners profiteren van een comfortabele woning. Zo zal de woning in de zomer langer koel blijven en in de winter zal de woning zijn warmte beter vasthouden. Knauf Supafil is een wol isolatie die onder druk in de spouwmuur wordt geblazen. Door de unieke eigenschappen is het een veel gebruikt materiaal. Een hoge isolatiewaarde en zeer goede akoestische eigenschappen. Bent u benieuwd wat u kunt doen aan het verbeteren van uw woongenot of wat de besparing zou kunnen zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website of bel 0599-639224