Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Subsidies

20% van de isolatiekosten terug

Krijg ongeveer 20% van de kosten terug. Om de subsidie te krijgen, moet je 2 isolatiemaatregelen nemen, of één isolatiemaatregel combineren met een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet.

Gebied: Nederland

Meer informatie op: Milieu Centraal

Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)

Bent u eigenaar én bewoner van uw woning? Dan kunt u met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) subsidie ontvangen voor 5 typen isolatiemaatregelen.

 De energiebesparende isolatiemaatregelen waaruit u kunt kiezen, zijn:

  • spouwmuurisolatie: het isoleren van bestaande spouwmuren in de thermische schil
  • dakisolatie: het isoleren van het bestaande dak in de thermische schil, of van de bestaande zolder- of vlieringvloer (als de zolder onverwarmd is)
  • vloerisolatie en/of bodemisolatie: het isoleren van de bestaande vloer en/of de bestaande bodem (ofwel de kruipruimte) in de thermische schil
  • gevelisolatie: het isoleren van de bestaande binnen- of buitengevel met isolatiemateriaal
  • hoogrendementsglas: het vervangen van glas in de thermische schil door HR++-glas of door triple glas

Let op: Als u triple-glas neemt, dan moet dit altijd in combinatie met het vervangen van het kozijn door een isolerend kozijn. Hoogrendementsglas mag gecombineerd worden met panelen in het kozijn met dezelfde U-waarde.

Subsidiebedragen per m2

U kunt alleen subsidie krijgen voor maatregelen met een aanzienlijke isolatiewaarde. In onderstaande tabel vindt u de minimale toe te voegen isolatiewaarde per maatregel.

 

Subsidiebedragen en isolatiewaardes

Isolatiemaatregel Subsidiebedrag per m2

Min. m2

 Max. m2

 Isolatiewaarde
Spouwmuur €5,00  15  170 minimale Rd-waarde 1,1* [m2 K/W]
Dak €20,00  25  200 minimale Rd-waarde 3,5* [m2 K/W]
Zolder- of vlieringvloer €5,00  25  130 minimale Rd-waarde 3,5* [m2 K/W]
Gevel €25,00  15  170 minimale Rd-waarde 3,5* [m2 K/W]
Vloer €7,00  25  130 minimale Rd-waarde 3,5* [m2 K/W]

Bodem (eventueel gecombineerd met vloerisolatie)

€4,00  25  130  minimale Rd-waarde 3,5* [m2 K/W]

 

*betreft de toegevoegde isolatie
Op de website Milieu Centraal vindt u meer informatie en uitleg over energiebesparende maatregelen. 

Rekentool ISDE voor woningeigenaren

Klik hier om uw subsidie te berekenen

Vragen

We kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van de subsidieregeling vragen heeft. Neem dan gerust contact met ons op, u kunt een bericht achterlaten op onze website of ons bellen. We staan u graag te woord.

Heeft u een vraag?

Naar de veelgestelde vragen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2
L.J. Koning
Je hebt wel van die klussen thuis die wat uit de aandacht verdwijnen tot je een brief krijgt van een groot bedrijf op het gebied van isolatie. Bij het googlen bleek dat veel mensen niet tevreden waren over dat bedrijf en toen kwam ik bij Van den Berg terecht. Daar trof ik wel allemaal goede recensies aan. Vandaag is er iemand geweest van Van den Berg. Ondertussen vonden wij nog bouwinformatie van heel lang geleden en daaruit bleek dat er toch al iets in de spouwmuur zat. Dan blijkt dat men eerlijk is naar de klant toe en dat meer vullen geen goede optie is. Wel kregen we tips om wat aan de ramen te doen. Kortom; hebt u vragen over de mogelijkheden bij u, laat iemand van Van den Berg komen. Dan krijgt u eerlijke informatie. Ze hebben helaas niet aan ons kunnen verdienen, maar ik kan ze van harte aanbevelen

Contactgegevens

Strengenweg 1g
9531 TE Borger

Telefoon:
0599-639224

Email-adres:
info@vandenbergisolatie.nl
Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.”

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

ONZE NIEUWSTE PROJECTEN

Spouwmuurisolatie in Klazienaveen

 In Klazienaveen hebben we voor de bewoners van deze woning de spouw mogen vullen met minerale wol van Knauf Supafil.

Verder lezen

Spouwmuren isoleren woning Zwiggelte

In Zwiggelte (Drenthe) hebben we een jaren dertig woning mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Een woning isoleren was destijds, in tegenstelling met vandaag de dag, weinig tot niet aan de orde. Tot de jaren tachtig werden nauwelijks woningen met een geïsoleerde spouw opgeleverd. Deze woningen zijn moeilijk te verwarmen, en dat is onder andere te zien aan de hoge stookkosten.

 

Verder lezen

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)

 Vanaf 2 september is het mogelijk om weer subsidie aan te vragen. Het gaat om de subsidie (SEEH). Om voor deze subsidie in aanmerking te komen moet u minimaal 2 isolerende maatregelen laten uitvoeren. Wilt u meer weten over de subsidie? neem vrijblijvend contact met ons op via 0599-639224 of mail naar info@vandenbergisolatie.nl

Verder lezen