Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Subsidies

Op dit moment is er een hele mooie subsidie beschikbaar. Het is een landelijke subsidie voor woningbezitters in heel Nederland.

Energiebesparing eigen huis

Per 1 januari 2017 is de subsidie aangevuld met 21.200.000 euro, daarom kunt u weer volop gebruik maken van deze regeling. U kunt subsidie krijgen voor het isoleren van uw dak, spouwmuur, gevel, vloer en glas. Voorwaarde is dat de woning gebouwd is vóór 1992 en dat u ten minste twee isolatiemaatregelen laat uitvoeren. Deze subsidie voert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland(RVO) uit in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Met de subsidie wil de overheid energiebesparing in bestaande woningen in de particuliere koopsector stimuleren.

Subsidie: Nederland

Beschikbaarheid subsidie: € 5.377.427,- (peildatum 13 februari 2017)

Meer informatie op: website RVO

Voordelig isoleren en besparen op uw energierekening

Door deze subsidie gaat u op twee manier besparen. Besparen op het laten isoleren van de woning, en vervolgens besparen op uw energieverbruik. De subsidie is vooral interessant als u een ouder huis hebt, gebouwd vóór 1992. Deze huizen zijn bij de bouw niet of matig geïsoleerd. U kunt alleen subsidie aanvragen voor maatregelen die u nog moet laten uitvoeren, niet voor maatregelen die u al heeft laten uitvoeren.

Mogelijkheden isolatie woning

U dient minimaal twee van de volgende maatregelen te treffen om in aanmerking te komen; isoleren van de spouwmuur, gevel, dak, vloer, bodem of vervangen van glas. Wij bieden dit allemaal aan, m.u.v. het glas.

Voordelig isoleren

Kostenbesparing per maatregel

In het volgende tabel geven we per isolatieonderdeel weer hoeveel u ongeveer door de subsidie bespaard op de energiebesparende maatregel. Let op, de genoemde percentages zijn indicatief. Isoleren is maatwerk en is afhankelijk van verschillende factoren. Dit is tot stand gekomen op basis van uitgevoerde opdrachten.

Subsidie isolatie

Aanvragen subsidie: offerte nodig

Om de subsidie aan te vragen, moet u onze offerte al hebben geaccepteerd. Hiermee laat u zien dat u van plan bent om de maatregelen ook daadwerkelijk te laten uitvoeren. Indien u isolatie maatregelen treft in combinatie met het vervangen van uw glas naar HR++ of 3-dubbel glas, moet u deze offerte van het glasbedrijf ook geaccepteerd hebben.

Aanvraag indienen

Op de website van Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) staat vanaf 15 september een formulier waarmee u de aanvraag kunt indienen. U moet dan onder andere invullen waar u de subsidie voor aanvraagt (welke isolatiemaatregelen, welke aanvullende maatregelen, of het om een zeer energiezuinig pakket gaat) en een verklaring meesturen dat u de offerte hebt geaccepteerd. Verder stuurt u een formulier mee waarop het bedrijf dat de maatregelen gaat uitvoeren heeft ingevuld om welke maatregelen het gaat, om welk oppervlak en wat de isolatiewaarde is. Dit formulier moet door het bedrijf zijn ondertekend.

Een van onze isolatie experts komt altijd vrijblijvend langs om maatwerkadvies te geven. Ter plaatse maken we direct een offerte op maat, deze is gratis. Er bestaan ook bedrijven die een rekening sturen voor het maatwerkadvies, deze kosten zijn ook subsidiabel. Stuur dan een kopie van de factuur en een betalingsbewijs mee, plus een verklaring dat u daarvoor nog geen subsidie van een andere instantie hebt gehad. U kunt alleen subsidie krijgen voor een maatwerkadvies dat na 1 september 2016 is opgeleverd.

Uitvoeren maatregelen

Vanaf de datum van de subsidiebeschikking heeft u 4 maanden de tijd om de maatregelen te laten uitvoeren. Daarna komt de beschikking te vervallen en moet u deze opnieuw aanvragen.

Subsidies combineren

U kunt deze nationale subsidie combineren met andere subsidies, bijvoorbeeld van de gemeente of provincie. Op de volgende website kunt u zien wat voor u van toepassing is: www.energiesubsidiewijzer.nl (website Overheid).

Vereniging van Eigenaren (VvE), wooncoöperatie en woonvereniging

Ook met een Vereniging van Eigenaren, woonvereniging of wooncoöperatie komt u in aanmerking voor de subsidie energiebesparing eigen huis. Op deze wijze kunt u op een duurzame wijze uw woongebouw, galerijwoningen, portiekwoningen, maisonnettes en appartementen isoleren. Meer informatie op www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidie-energiebesparing-eigen-huis/vereniging-van-eigenaren.

Vragen

We kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van de subsidieregeling vragen heeft. Neem dan gerust contact met ons op, u kunt een bericht achterlaten op onze website of ons bellen. We staan u graag te woord.

 

Subsidies, regelingen of lening

Bent u geïnteresseerd wat er nog meer mogelijk is qua energiebesparende subsidies, regelingen of leningen? De overheid heeft de volgende website waar u kunt zien waar u in aanmerking voor komt: www.energiesubsidiewijzer.nl (website Overheid)

Heeft u een vraag?

Naar de veelgestelde vragen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.1
J.Noot
Twee dagen isolatiewerk aan ons huis. Op woensdag vloerisolatie en donderdag spouwmuurisolatie. Beide operaties perfect uitgevoerd door vriendelijke en netjes werkende jongens. En dit alles voor een concurrerende prijs. Wij zijn zeer tevreden.

Contactgegevens

Strengenweg 1g
9531 TE Borger

Telefoon:
0599-639224

Email-adres:
info@vandenbergisolatie.nl
Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.”

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

ONZE NIEUWSTE PROJECTEN

Nieuwe bewoners woonhuis Dokkum zitten er warmpjes bij door de complete woningschil te isoleren

Een recent aangekochte jaren ’50 woning hebben we mogen voorzien van bodem-, spouw- en dakisolatie. De nieuwe woningeigenaren wilden de woning vernieuwen, energiezuinig en toekomstbestendig maken. Zij hebben gekozen om de bodem en spouw te isoleren met HR++ EPS isolatieparels en het dak met polyurethaan. In één dag kwamen we langs met meerdere ploegen en isoleerden we de hele woning, hierdoor konden we de overlast tot het minimum beperken.

Verder lezen

Buren te Alteveer laten gezamenlijk hun spouw isoleren met grijze isolatieparels

In Alteveer hebben we een huizenblok voorzien van spouwmuurisolatie. De drie huiseigenaren kozen voor een gezamenlijke opdracht, met de gedachtegoed om de doorlopende spouw naadloos te laten isoleren met HR++ EPS isolatieparels. Het is een hele duurzame investering om de spouw te isoleren, hiermee besparen ze al snel 20% op hun energieverbruik. Tevens ontvangen ze een voordelige offerte aangezien er door ons kosten bespaard worden tijdens de uitvoering.

Verder lezen

Direct besparen met dak- en bodemisolatie woning te Steenwijk

Voor een woningeigenaar in Steenwijk (Overijssel) hebben we het dak en bodem mogen voorzien van isolatie. Er is gekozen om het dak van de jaren ’70 woning te isoleren met naadloze polyurethaan en de bodem met HR++ EPS isolatieparels. Met een jaarlijkse energiebesparing van 40%, en een terugverdientijd van 3 jaar(i.c.m. subsidie) is dit een hele duurzame investering. Nu het buiten vriest wordt er direct bespaard op het gasverbruik en ervaren de bewoners meer wooncomfort.

Verder lezen