Recensies

Plaats uw recensie hier:

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,66 van 5 op basis van 38 gebruikersrecensies

ons jaren 30 woning laten isoleren, door de mannen van van de Berg. een aanrader, goed werk, nette afwerking, vriendelijke mannen
- Geschreven door hofstra, 07-03-2020 10:57
Geweldig goede ervaringen hier! Professioneel advies en een professionele uitvoering! Allemaal even vriendelijk, hardwerkend en netjes! Wij hebben spouwmuurisolatie aan laten brengen en merken dezelfde avond al meer comfort. Een echte aanrader voor iedereen. En prijstechnisch doen ze het beter dan 'de grote' bedrijven, toch mooi meegenomen. Mannen, bedankt!
- Geschreven door Oostenbrink, 22-01-2020 22:06
Van den Berg Isolatie is prijzenswaardig op dit gebied. Deze onderneming levert de kwaliteit en vakkundigheid die men mag verwachten. Ook in de follow-up op het gebied van innovatie met betrekking tot aanpassingen en verbeteringen in isolatietechnieken met het oog op de hedendaagse klimaatproblematiek staat dit bedrijf vooraan en is hierin ambitieus toekomstgericht. De website straalt professionaliteit uit en is naar mijn inzicht helder, makkelijk toegankelijk en helder. Het bedrijf is goed bereikbaar en doeltreffend in adviezen en vragen. Dit is onze ervaring in deze dienst die het bedrijf ons heeft geleverd.. Dus van harte aanbevolen!
- Geschreven door Hendrik Dijkstra, 29-10-2019 13:09
Spouwmuur isolatie aan laten brengen , keurig afgewerkt , zelf nog extra gaten die al in de muur zaten gevuld . (Bedankt) en later nog de door een misverstand vergeten roosters aangebracht . Netjes en vlot gewerkt . Een aanrader ..
- Geschreven door P. Kolthof, 16-06-2019 11:34
spouwmuur isolatie laten aanbrengen veel spijt dat we het niet jaren eerder hadden laten doen top bedrijf 5 vertegenwoordigers aan de deur gehad maar die van van den berg trok ons over de streep door geen nonsens verhaal te vertellen
- Geschreven door G.Jansen, 09-02-2018 17:12