Recensies

Plaats uw recensie hier:

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,66 van 5 op basis van 38 gebruikersrecensies

Keurig bedrijf. Alles netjes weer achtergelaten en zeer vriendelijke medewerkers. 👍
- Geschreven door Edwin Nauta, 29-01-2024 09:49
Na het adviesgesprek hadden we de offerte nog dezelfde dag binnen. Goede adviezen gehad. Na opdracht is er binnen zes weken geïsoleerd. Dit werd gedaan op een zeer professionele wijze door buitengewoon vriendelijke medewerkers. Alles is keurig achter gelaten. Wij zijn erg tevreden en zeker een aanrader.
- Geschreven door Fam. van der Zon, 09-11-2023 18:17
Bij deze willen wij van den berg isolatie te borger hartelijk danken voor het advies en de goede service klantvriendelijkheid en een goede en nette werkzaamheden van ons huis te isoleren goede en een zeer vriendelijke personeelsleden een goede en fijne uren gehad super goede afwerking de boel netjes achter gelaten van den berg weet waar ze het over hebben en een geode verstand van zaken, bij deze geven wij een dikke 10 👍wij adviseren het bedrijf zeer zeker aan dus voor de mensen die willen isoleren ga zeker naar van den berg in borger. Mer vriendelijke groet Fam.Tabak.
- Geschreven door Fam. Tabak , 24-10-2023 14:08
Vanwege eerdere positieve ervaringen met Van den Berg Isolatie hebben zij ons nieuwe huis geïsoleerd. Zeer vlot, vakkundig en bovenal zeer netjes. Het huis was bijna schoner toen het team wegging dan toen ze kwamen. Complimenten voor het meedenken en de uitvoering! Van den Berg Isolatie is een uitstekend bedrijf,
- Geschreven door George Kievitsbosch, 18-09-2023 10:50
Vanwege de positieve recensies bij Van den Berg Isolatiebedrijf terecht gekomen. Na een prettig verlopen en informatief adviesgesprek werd er vlot contact opgenomen om een definitieve afspraak voor de spouwmuurisolatie en vloerisolatie te maken. Op de afgesproken dag kwamen de medewerkers keurig op tijd. Harde werkers, zeer vriendelijk en correct in de omgang en alles werd volgens afspraak vakkundig en snel uitgevoerd en ook weer netjes achtergelaten. Vanwege de toch wel erg lage kruipruimte was het bijna niet te doen om onder de vloer te komen, maar er werd niet opgegeven en uiteindelijk lukte het toch zodat de isolatielaag met parels goed verdeeld over de ruimte aangebracht kon worden. Complimenten voor dit Topteam! Van den Berg Iso.latie: een betrouwbaar bedrijf dat de gemaakte afspraken keurig netjes nakomt.
- Geschreven door P. Hoeben, 28-10-2022 13:43