Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Isoleren is veruit de meest effectieve manier om te besparen op energieverbruik

De wereld een beetje beter maken voor de generaties die na ons komen. Minder energieverbruik en minder luchtvervuiling, dat was de drive van Herwin van den Berg achter de oprichting van isolatiebedrijf Van den Berg in Borger (Drenthe) 

Isolatiebedrijf Borger ,,Geen enkele investering in energie besparen is zo efficiënt als isoleren. En met geen enkele duurzaamheidsinvestering is zo snel zo veel terug te verdienen, het bestede geld heb je er meestal in zes jaar weer uit. Isoleren is niet sexy, isolatie is onzichtbaar. Met isolatie laat je niet naar buiten toe zien hoe duurzaam je bent, zoals je dat met bijvoorbeeld zonnepanelen wel doet. Maar isoleren is wél veruit de meest effectieve manier om te besparen op energieverbruik.’’

 

- Herwin van den Berg, Commercieel directeur Van den Berg Isolatie - 

Onze medewerkers

Onze medewerkers spreken de taal van de klant en zijn ons visitekaartje naar de klant. Betrokkenheid bij ons bedrijf vinden wij van groot belang, daarom werken wij met vaste medewerkers in vaste teams. Onze medewerkers hebben onze werkwijze en hoge kwaliteitseisen in de vingers en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Onze kennis

Kennis van isoleren is de basis van al ons isolatiewerk. Besparen op gasverbruik begint bij natuurkundige kennis van warmte en koude. Ook weten wij alles van isolatiewaardes van materialen en de nieuwste machines en technieken. Verder hebben wij bouwkundige kennis in huis om bestaande situaties goed te kunnen beoordelen en u goed onderbouwd advies te kunnen geven over de meest effectieve oplossingen voor uw woning

Ons werk

Gedegen voorbereiding van medewerkers op elke klus tijdens dagelijkse werkbespreking. Onze mensen hebben alles bij zich wat ze nodig hebben. Zo werken ze effectief, efficiënt en beperken ze reistijd en kilometers tot het minimum. Als het werk klaar is, kunt u niet zien dat wij er zijn geweest. Wij werken netjes en verzorgd, u hebt er geen omkijken naar.

Onze eigen duurzaamheid

Wij denken niet alleen duurzaam, wij doen ook aan duurzaamheid. "Zo kozen wij bewust voor vestiging in een bestaand bedrijfspand. Wij hebben ons pand geïsoleerd, er liggen zonnepanelen op het dak, er is een slimme energiemeter geplaatst en elke ruimte is voorzien van LED-verlichting. Dankzij centrale vestiging in ons werkgebied, beperken wij het aantal te rijden kilometers, reductie van brandstofverbruik dus. Wij focussen op afvalscheiding en hergebruik, van de bekertjes bij het koffieautomaat tot verpakkingsmaterialen. Als ons isolatiemateriaal is los bulkmateriaal, zodat wij altijd precies de juiste hoeveelheid gebruiken. De hoeveelheid restmateriaal is nul.

 

Vacatures

Met regelmaat zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers om het team te versterken. Kijk op de volgende pagina voor de openstaande vacatures.

Isolatiebedrijf Drenthe

Onze algemene leveringsvoorwaarden

Op het werk zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Heeft u een vraag?

Naar de veelgestelde vragen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2
L.J. Koning
Je hebt wel van die klussen thuis die wat uit de aandacht verdwijnen tot je een brief krijgt van een groot bedrijf op het gebied van isolatie. Bij het googlen bleek dat veel mensen niet tevreden waren over dat bedrijf en toen kwam ik bij Van den Berg terecht. Daar trof ik wel allemaal goede recensies aan. Vandaag is er iemand geweest van Van den Berg. Ondertussen vonden wij nog bouwinformatie van heel lang geleden en daaruit bleek dat er toch al iets in de spouwmuur zat. Dan blijkt dat men eerlijk is naar de klant toe en dat meer vullen geen goede optie is. Wel kregen we tips om wat aan de ramen te doen. Kortom; hebt u vragen over de mogelijkheden bij u, laat iemand van Van den Berg komen. Dan krijgt u eerlijke informatie. Ze hebben helaas niet aan ons kunnen verdienen, maar ik kan ze van harte aanbevelen

Contactgegevens

Strengenweg 1g
9531 TE Borger

Telefoon:
0599-639224

Email-adres:
info@vandenbergisolatie.nl
Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.”

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

ONZE NIEUWSTE PROJECTEN

Spouwmuurisolatie in Klazienaveen

 In Klazienaveen hebben we voor de bewoners van deze woning de spouw mogen vullen met minerale wol van Knauf Supafil.

Verder lezen

Spouwmuren isoleren woning Zwiggelte

In Zwiggelte (Drenthe) hebben we een jaren dertig woning mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Een woning isoleren was destijds, in tegenstelling met vandaag de dag, weinig tot niet aan de orde. Tot de jaren tachtig werden nauwelijks woningen met een geïsoleerde spouw opgeleverd. Deze woningen zijn moeilijk te verwarmen, en dat is onder andere te zien aan de hoge stookkosten.

 

Verder lezen

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)

 Vanaf 2 september is het mogelijk om weer subsidie aan te vragen. Het gaat om de subsidie (SEEH). Om voor deze subsidie in aanmerking te komen moet u minimaal 2 isolerende maatregelen laten uitvoeren. Wilt u meer weten over de subsidie? neem vrijblijvend contact met ons op via 0599-639224 of mail naar info@vandenbergisolatie.nl

Verder lezen