Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Isoleren is veruit de meest effectieve manier om te besparen op energieverbruik

De wereld een beetje beter maken voor de generaties die na ons komen. Minder energieverbruik en minder luchtvervuiling, dat was de drive van Herwin van den Berg achter de oprichting van isolatiebedrijf Van den Berg in Borger (Drenthe) 

Isolatiebedrijf Borger ,,Geen enkele investering in energie besparen is zo efficiënt als isoleren. En met geen enkele duurzaamheidsinvestering is zo snel zo veel terug te verdienen, het bestede geld heb je er meestal in zes jaar weer uit. Isoleren is niet sexy, isolatie is onzichtbaar. Met isolatie laat je niet naar buiten toe zien hoe duurzaam je bent, zoals je dat met bijvoorbeeld zonnepanelen wel doet. Maar isoleren is wél veruit de meest effectieve manier om te besparen op energieverbruik.’’

 

- Herwin van den Berg, Commercieel directeur Van den Berg Isolatie - 

Onze medewerkers

Onze medewerkers spreken de taal van de klant en zijn ons visitekaartje naar de klant. Betrokkenheid bij ons bedrijf vinden wij van groot belang, daarom werken wij met vaste medewerkers in vaste teams. Onze medewerkers hebben onze werkwijze en hoge kwaliteitseisen in de vingers en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Onze kennis

Kennis van isoleren is de basis van al ons isolatiewerk. Besparen op gasverbruik begint bij natuurkundige kennis van warmte en koude. Ook weten wij alles van isolatiewaardes van materialen en de nieuwste machines en technieken. Verder hebben wij bouwkundige kennis in huis om bestaande situaties goed te kunnen beoordelen en u goed onderbouwd advies te kunnen geven over de meest effectieve oplossingen voor uw woning

Ons werk

Gedegen voorbereiding van medewerkers op elke klus tijdens dagelijkse werkbespreking. Onze mensen hebben alles bij zich wat ze nodig hebben. Zo werken ze effectief, efficiënt en beperken ze reistijd en kilometers tot het minimum. Als het werk klaar is, kunt u niet zien dat wij er zijn geweest. Wij werken netjes en verzorgd, u hebt er geen omkijken naar.

Onze eigen duurzaamheid

Wij denken niet alleen duurzaam, wij doen ook aan duurzaamheid. "Zo kozen wij bewust voor vestiging in een bestaand bedrijfspand. Wij hebben ons pand geïsoleerd, er liggen zonnepanelen op het dak, er is een slimme energiemeter geplaatst en elke ruimte is voorzien van LED-verlichting. Dankzij centrale vestiging in ons werkgebied, beperken wij het aantal te rijden kilometers, reductie van brandstofverbruik dus. Wij focussen op afvalscheiding en hergebruik, van de bekertjes bij het koffieautomaat tot verpakkingsmaterialen. Als ons isolatiemateriaal is los bulkmateriaal, zodat wij altijd precies de juiste hoeveelheid gebruiken. De hoeveelheid restmateriaal is nul.

Onze kwaliteit

Onze Insula certificering garandeert kwaliteit van offertes, onderbouwing en werk.

Isolatiebedrijf Drenthe

Onze algemene leveringsvoorwaarden

Op het werk zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Heeft u een vraag?

Naar de veelgestelde vragen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.1
J.Noot
Twee dagen isolatiewerk aan ons huis. Op woensdag vloerisolatie en donderdag spouwmuurisolatie. Beide operaties perfect uitgevoerd door vriendelijke en netjes werkende jongens. En dit alles voor een concurrerende prijs. Wij zijn zeer tevreden.

Contactgegevens

Strengenweg 1g
9531 TE Borger

Telefoon:
0599-639224

Email-adres:
info@vandenbergisolatie.nl
Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.”

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

ONZE NIEUWSTE PROJECTEN

Nieuwe bewoners woonhuis Dokkum zitten er warmpjes bij door de complete woningschil te isoleren

Een recent aangekochte jaren ’50 woning hebben we mogen voorzien van bodem-, spouw- en dakisolatie. De nieuwe woningeigenaren wilden de woning vernieuwen, energiezuinig en toekomstbestendig maken. Zij hebben gekozen om de bodem en spouw te isoleren met HR++ EPS isolatieparels en het dak met polyurethaan. In één dag kwamen we langs met meerdere ploegen en isoleerden we de hele woning, hierdoor konden we de overlast tot het minimum beperken.

Verder lezen

Buren te Alteveer laten gezamenlijk hun spouw isoleren met grijze isolatieparels

In Alteveer hebben we een huizenblok voorzien van spouwmuurisolatie. De drie huiseigenaren kozen voor een gezamenlijke opdracht, met de gedachtegoed om de doorlopende spouw naadloos te laten isoleren met HR++ EPS isolatieparels. Het is een hele duurzame investering om de spouw te isoleren, hiermee besparen ze al snel 20% op hun energieverbruik. Tevens ontvangen ze een voordelige offerte aangezien er door ons kosten bespaard worden tijdens de uitvoering.

Verder lezen

Direct besparen met dak- en bodemisolatie woning te Steenwijk

Voor een woningeigenaar in Steenwijk (Overijssel) hebben we het dak en bodem mogen voorzien van isolatie. Er is gekozen om het dak van de jaren ’70 woning te isoleren met naadloze polyurethaan en de bodem met HR++ EPS isolatieparels. Met een jaarlijkse energiebesparing van 40%, en een terugverdientijd van 3 jaar(i.c.m. subsidie) is dit een hele duurzame investering. Nu het buiten vriest wordt er direct bespaard op het gasverbruik en ervaren de bewoners meer wooncomfort.

Verder lezen