Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Isoleren is veruit de meest effectieve manier om te besparen op energieverbruik

De wereld een beetje beter maken voor de generaties die na ons komen. Minder energieverbruik en minder luchtvervuiling, dat was de drive van Herwin van den Berg achter de oprichting van isolatiebedrijf Van den Berg in Borger (Drenthe) 

Isolatiebedrijf Borger ,,Geen enkele investering in energie besparen is zo efficiënt als isoleren. En met geen enkele duurzaamheidsinvestering is zo snel zo veel terug te verdienen, het bestede geld heb je er meestal in zes jaar weer uit. Isoleren is niet sexy, isolatie is onzichtbaar. Met isolatie laat je niet naar buiten toe zien hoe duurzaam je bent, zoals je dat met bijvoorbeeld zonnepanelen wel doet. Maar isoleren is wél veruit de meest effectieve manier om te besparen op energieverbruik.’’

 

- Herwin van den Berg, Commercieel directeur Van den Berg Isolatie - 

Onze medewerkers

Onze medewerkers spreken de taal van de klant en zijn ons visitekaartje naar de klant. Betrokkenheid bij ons bedrijf vinden wij van groot belang, daarom werken wij met vaste medewerkers in vaste teams. Onze medewerkers hebben onze werkwijze en hoge kwaliteitseisen in de vingers en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Onze kennis

Kennis van isoleren is de basis van al ons isolatiewerk. Besparen op gasverbruik begint bij natuurkundige kennis van warmte en koude. Ook weten wij alles van isolatiewaardes van materialen en de nieuwste machines en technieken. Verder hebben wij bouwkundige kennis in huis om bestaande situaties goed te kunnen beoordelen en u goed onderbouwd advies te kunnen geven over de meest effectieve oplossingen voor uw woning

Ons werk

Gedegen voorbereiding van medewerkers op elke klus tijdens dagelijkse werkbespreking. Onze mensen hebben alles bij zich wat ze nodig hebben. Zo werken ze effectief, efficiënt en beperken ze reistijd en kilometers tot het minimum. Als het werk klaar is, kunt u niet zien dat wij er zijn geweest. Wij werken netjes en verzorgd, u hebt er geen omkijken naar.

Onze eigen duurzaamheid

Wij denken niet alleen duurzaam, wij doen ook aan duurzaamheid. "Zo kozen wij bewust voor vestiging in een bestaand bedrijfspand. Wij hebben ons pand geïsoleerd, er liggen zonnepanelen op het dak, er is een slimme energiemeter geplaatst en elke ruimte is voorzien van LED-verlichting. Dankzij centrale vestiging in ons werkgebied, beperken wij het aantal te rijden kilometers, reductie van brandstofverbruik dus. Wij focussen op afvalscheiding en hergebruik, van de bekertjes bij het koffieautomaat tot verpakkingsmaterialen. Als ons isolatiemateriaal is los bulkmateriaal, zodat wij altijd precies de juiste hoeveelheid gebruiken. De hoeveelheid restmateriaal is nul.

Onze kwaliteit

Onze Insula certificering garandeert kwaliteit van offertes, onderbouwing en werk.

Vacatures

Met regelmaat zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers om het team te versterken. Kijk op de volgende pagina voor de openstaande vacatures.

Isolatiebedrijf Drenthe

Onze algemene leveringsvoorwaarden

Op het werk zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Heeft u een vraag?

Naar de veelgestelde vragen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9
D Luider
Het leek eerst wel OK. totdat de mortel droog was en het heel anders opkleurd. Dat hebben ze goed hersteld . Echter Nu nadat het alweer een paar jaar geleden is en de rooster los schijnen te raken ?? krijg ik geen reactie op mijn klacht.

Contactgegevens

Strengenweg 1g
9531 TE Borger

Telefoon:
0599-639224

Email-adres:
info@vandenbergisolatie.nl
Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.”

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

ONZE NIEUWSTE PROJECTEN

Isoleren nieuwbouw glijbaantoren vakantiepark Nooitgedacht

Wist u dat de grootste indoor glijbaan ter wereld gewoon in het Drentse Nooitgedacht gebouwd is? Brands Bouwgroep uit Emmen realiseerde het project voor vakantiepark Hof van Saksen. Wij van Van den Berg Isolatie isoleerden met ons unieke systeem dit bouwwerk luchtdicht. Door de hoge luchtvochtigheid bij zwembaden is condensatie door luchtlekken een veel voorkomend probleem. Gezamenlijk met de bouwer, adviesbureau en onze expertise hebben wij de risico’s tot het minimale beperkt.

Verder lezen

Isoleren vloer, muur en dak vrijstaande woning Havenkwartier te Deventer

In het Overijsselse Deventer hebben we de vloer, spouwmuur en dak van een karakteristieke jaren ’50 woning geïsoleerd. De woning, gelegen in het Havenkwartier, kent sinds kort nieuwe eigenaren. In de wijk Havenkwartier komt oud en nieuw samen, een enorm stedenbouwkundig contrast maar qua isolatiewaarde doet deze woning niet veel onder voor de naastgelegen nieuwbouw.

Verder lezen

Flinke energiebesparing woning Zuidbroek met muurisolatie

In het Groningse Zuidbroek hebben wij de spouwmuur van een jaren ‘70 woning met garage geïsoleerd. In een dag kwamen wij langs en vulden wij de spouw met HR++ EPS isolatieparels. Dit is een isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde welke optimaal geschikt is om spouwmuren mee na te isoleren. Tijdens de werkzaamheden werd er voorzichtig geboord aangezien er leidingen in de spouw lopen. Het isoleren van de woning is een duurzame investering, deze bewoners gaan jaarlijks ongeveer 20% op hun energieverbruik besparen.

Verder lezen