Isoleren is veruit de meest effectieve manier om te besparen op energieverbruik

De wereld een beetje beter maken voor de generaties die na ons komen. Minder energieverbruik en minder luchtvervuiling, dat was de drive van Herwin van den Berg achter de oprichting van isolatiebedrijf Van den Berg in Borger (Drenthe).

,,Geen enkele investering in energie besparen is zo efficiënt als isoleren. En met geen enkele duurzaamheidsinvestering is zo snel zo veel terug te verdienen; deze investering heb je meestal al in een paar jaar terug verdiend. Isoleren is niet sexy, isolatie is onzichtbaar. Met isolatie laat je niet naar buiten toe zien hoe duurzaam je bent, zoals je dat met bijvoorbeeld zonnepanelen wel doet. Maar isoleren is wél veruit de meest effectieve manier om te besparen op energieverbruik.’’

- Herwin van den Berg, Commercieel directeur Van den Berg Isolatie

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Onze medewerkers

Onze medewerkers spreken de taal van de klant en zijn ons visitekaartje naar de klant. Betrokkenheid bij ons bedrijf vinden wij van groot belang, daarom werken wij met vaste medewerkers in vaste teams. Onze medewerkers hebben onze werkwijze en hoge kwaliteitseisen in de vingers en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Onze kennis

Kennis van isoleren is de basis van al ons isolatiewerk. Besparen op gasverbruik begint bij natuurkundige kennis van warmte en koude. Ook weten wij alles van isolatiewaardes van materialen en de nieuwste machines en technieken. Verder hebben wij bouwkundige kennis in huis om bestaande situaties goed te kunnen beoordelen en u goed onderbouwd advies te kunnen geven over de meest effectieve oplossingen voor uw woning

ONS WERK

Gedegen voorbereiding van medewerkers op elke klus tijdens dagelijkse werkbespreking. Onze mensen hebben alles bij zich wat ze nodig hebben. Zo werken ze effectief, efficiënt en beperken ze reistijd en kilometers tot het minimum. Als het werk klaar is, kunt u niet zien dat wij er zijn geweest. Wij werken netjes en verzorgd, u hebt er geen omkijken naar.

ONZE EIGEN DUURZAAMHEID

Wij denken niet alleen duurzaam, wij doen ook aan duurzaamheid. "Zo kozen wij bewust voor vestiging in een bestaand bedrijfspand. Wij hebben ons pand geïsoleerd, er liggen zonnepanelen op het dak, er is een slimme energiemeter geplaatst en elke ruimte is voorzien van LED-verlichting. Dankzij centrale vestiging in ons werkgebied, beperken wij het aantal te rijden kilometers, reductie van brandstofverbruik dus. Wij focussen op afvalscheiding en hergebruik, van de bekertjes bij het koffieautomaat tot verpakkingsmaterialen. Al ons isolatiemateriaal is los bulkmateriaal, zodat wij altijd precies de juiste hoeveelheid gebruiken. De hoeveelheid restmateriaal is nul.

VACATURES

Met regelmaat zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers om het team te versterken. Kijk op de volgende pagina voor de openstaande vacatures.

 

ONZE ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

Op het werk zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.