Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Terug naar Projecten

Buren te Alteveer laten gezamenlijk hun spouw isoleren met grijze isolatieparels

Gepubliceerd op:
Buren te Alteveer laten gezamenlijk hun spouw isoleren met grijze isolatieparels

In Alteveer hebben we een huizenblok voorzien van spouwmuurisolatie. De drie huiseigenaren kozen voor een gezamenlijke opdracht, met de gedachtegoed om de doorlopende spouw naadloos te laten isoleren met HR++ EPS isolatieparels. Het is een hele duurzame investering om de spouw te isoleren, hiermee besparen ze al snel 20% op hun energieverbruik. Tevens ontvangen ze een voordelige offerte aangezien er door ons kosten bespaard worden tijdens de uitvoering.

Wat zijn HR++ EPS isolatieparels?

Dit is een isolatie op basis van geëxpandeerd polystyreen(EPS) en wordt in de fabriek geblazen tot een pareltje. Vervolgens krijgen ze een grafietbehandeling, hieraan hebben ze de grijze kleur te danken. De grafietlaag zorgt ervoor dat de isolatieparel een hogere isolerende werking heeft. Verder heeft de isolatieparel een tal van unieke eigenschappen. Naast de hoge isolatiewaarde is het ook vochtafstotend, damp-open, onschadelijk voor het milieu en goed recyclebaar.

Het isoleren van de spouwmuur

Via de vooraf geboorde gaten in de buitenmuur hebben we de verlijmde parels in de luchtspouw geblazen. De gaten zijn geboord met een speciale machine waardoor er stofvrij geboord kan worden. Hierdoor kan er netjes gewerkt worden zonder dat de bewoners last hebben van boorstof. Nadien hebben we de gaten in de buitenmuur in ere hersteld.

Collectief

De drie buren hebben gezamenlijk gekozen om hun spouwmuur te laten isoleren. Omdat ze samen de aanvraag hebben gedaan, wordt de opdracht door ons ook tegelijkertijd uitgevoerd. Hierdoor worden er kosten bespaart tijdens de uitvoering, dit voordeel geven we graag terug aan de klant en dat scheelt ze tientallen euro’s.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bent u nieuwsgierig wat we op isolatiegebied voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld voor het isoleren van uw spouwmuur, dak, vloer of bodem? Vraag een adviesgesprek aan, onze isolatieadviseur komt vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. We willen graag onze ervaring en kunde met u delen.

Nieuwe bewoners woonhuis Dokkum zitten er warmpjes bij door de complete woningschil te isoleren

Nieuwe bewoners woonhuis Dokkum zitten er warmpjes bij door de complete woningschil te isoleren
Een recent aangekochte jaren ’50 woning hebben we mogen voorzien van bodem-, spouw- en dakisolatie. De nieuwe woningeigenaren wilden de woning vernieuwen, energiezuinig en toekomstbestendig maken. Zij hebben gekozen om de bodem en spouw te isoleren met HR++ EPS isolatieparels en het dak met polyurethaan. In één dag kwamen we langs met meerdere ploegen en isoleerden we de hele woning, hierdoor konden we de overlast tot het minimum beperken.
 

Direct besparen met dak- en bodemisolatie woning te Steenwijk

Direct besparen met dak- en bodemisolatie woning te Steenwijk
Voor een woningeigenaar in Steenwijk (Overijssel) hebben we het dak en bodem mogen voorzien van isolatie. Er is gekozen om het dak van de jaren ’70 woning te isoleren met naadloze polyurethaan en de bodem met HR++ EPS isolatieparels. Met een jaarlijkse energiebesparing van 40%, en een terugverdientijd van 3 jaar(i.c.m. subsidie) is dit een hele duurzame investering. Nu het buiten vriest wordt er direct bespaard op het gasverbruik en ervaren de bewoners meer wooncomfort.