Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Terug naar Projecten

Flinke energiebesparing woning Zuidbroek met muurisolatie

Gepubliceerd op:
Flinke energiebesparing woning Zuidbroek met muurisolatie

In het Groningse Zuidbroek hebben wij de spouwmuur van een jaren ‘70 woning met garage geïsoleerd. In een dag kwamen wij langs en vulden wij de spouw met HR++ EPS isolatieparels. Dit is een isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde welke optimaal geschikt is om spouwmuren mee na te isoleren. Tijdens de werkzaamheden werd er voorzichtig geboord aangezien er leidingen in de spouw lopen. Het isoleren van de woning is een duurzame investering, deze bewoners gaan jaarlijks ongeveer 20% op hun energieverbruik besparen.

Vrijblijvend isolatieadvies

Met spouwmuurisolatie besparen zij flink op hun energieverbruik. Hierbij vullen wij de holle ruimte tussen de binnen- en buitenmuur met isolatiemateriaal. Hierdoor blijft de woning lekker warm in de winter of koeler in de zomer. In het vrijblijvend en gratis adviesgesprek heeft onze isolatie expert geadviseerd om de spouw te isoleren met de isolatieparel. Hij heeft dit advies gebaseerd na een gedegen onderzoek van de spouwmuur.

Na-isoleren spouwmuur met HR++ EPS isolatieparels

De HR++ EPS isolatieparel die wij toepassen zijn grijs van kleur, ze hebben een betere isolerende werking door de grafietbehandeling. Verder is het materiaal vochtafstotend, damp-open en uitstekend recyclebaar. Het aanbrengen van deze isolatie gebeurd in drie stappen; stofvrij boren van vulgaten in de voegen van de buitengevel, vullen van spouwmuur met de parels, en afvoegen van de boorgaten. Tijdens het boren is er met regelmaat in de spouw gekeken met de spouwcamera om te voorkomen dat we leidingen zouden raakten. De parels worden overigens verlijmd in de spouw geblazen, wanneer de lijm droog is vormt het één isolatiemassa welke de vorm van de spouw volgt.

Betrouwbaar isolatiebedrijf uit de regio

Overweegt u uw huis te isoleren? Zoek dan niet verder. Wij zijn een isolatiebedrijf dat gespecialiseerd is in na-isolatie van uw woning. Wij leveren o.a. (spouw)muurisolatie, bodem- of vloerisolatie en dakisolatie. We staan voor kwaliteit, u krijgt van ons 10 jaar garantie op het isolatie wat we aanbieden en aanbrengen. Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan met één van onze isolatie experts.

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)
 Vanaf 2 september is het mogelijk om weer subsidie aan te vragen. Het gaat om de subsidie (SEEH). Om voor deze subsidie in aanmerking te komen moet u minimaal 2 isolerende maatregelen laten uitvoeren. Wilt u meer weten over de subsidie? neem vrijblijvend contact met ons op via 0599-639224 of mail naar info@vandenbergisolatie.nl
 

Spouwmuurisolatie woonhuis te Eext

Spouwmuurisolatie woonhuis te Eext
 Enkele dagen geleden dit mooie woonhuis te Eext (Drenthe) voorzien van spouwmuurisolatie met minerale wol van Knauf. Vanaf heden zullen de bewoners profiteren van een comfortabele woning. Zo zal de woning in de zomer langer koel blijven en in de winter zal de woning zijn warmte beter vasthouden. Knauf Supafil is een wol isolatie die onder druk in de spouwmuur wordt geblazen. Door de unieke eigenschappen is het een veel gebruikt materiaal. Een hoge isolatiewaarde en zeer goede akoestische eigenschappen. Bent u benieuwd wat u kunt doen aan het verbeteren van uw woongenot of wat de besparing zou kunnen zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website of bel 0599-639224