Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Terug naar Projecten

Isoleren nieuwbouw glijbaantoren vakantiepark Nooitgedacht

Gepubliceerd op:
Isoleren nieuwbouw glijbaantoren vakantiepark Nooitgedacht

Wist u dat de grootste indoor glijbaan ter wereld gewoon in het Drentse Nooitgedacht gebouwd is? Brands Bouwgroep uit Emmen realiseerde het project voor vakantiepark Hof van Saksen. Wij van Van den Berg Isolatie isoleerden met ons unieke systeem dit bouwwerk luchtdicht. Door de hoge luchtvochtigheid bij zwembaden is condensatie door luchtlekken een veel voorkomend probleem. Gezamenlijk met de bouwer, adviesbureau en onze expertise hebben wij de risico’s tot het minimale beperkt.

Grootste indoor glijbaan

Begin 2017 is de bouwer van start gegaan met de bouw van de toren met drie glijbanen. Het betreft een uitbreinding van het bestaande zwembad. Het zijn bijzondere glijbanen; de steilste indoor speedslide van Nederland, de hoogste bandenglijbaan van de Benelux en de grootste indoor waterglijbaan ter wereld. Deze laatste heeft een enorme trechter met een diameter van 19 meter. Het bouwwerk is opgeleverd in juli 2017.

  Grootste indoor glijbaar

Luchtdicht isoleren

Met onze innovatieve wijze van isoleren kunnen wij een isolatieschil aanbrengen welke voldoet aan de luchtdichtheidseisen(qv;10 <0,2) die gesteld gaan worden in het jaar 2020. Dit systeem is ook uitermate geschikt om de nieuwe zwembadtoren op het vakantiepark mee te isoleren. Het voorkomt dat er bijvoorbeeld vochtproblemen ontstaan aan de constructie met corrosie tot gevolg. Het systeem bestaat uit o.a. PIR-platen en hardschuim PUR. Tevens is dit een elegante wijze van isoleren aangezien dit in een relatief dunne schil realiseerbaar is.

Luchtdicht isoleren

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)
 Vanaf 2 september is het mogelijk om weer subsidie aan te vragen. Het gaat om de subsidie (SEEH). Om voor deze subsidie in aanmerking te komen moet u minimaal 2 isolerende maatregelen laten uitvoeren. Wilt u meer weten over de subsidie? neem vrijblijvend contact met ons op via 0599-639224 of mail naar info@vandenbergisolatie.nl
 

Spouwmuurisolatie woonhuis te Eext

Spouwmuurisolatie woonhuis te Eext
 Enkele dagen geleden dit mooie woonhuis te Eext (Drenthe) voorzien van spouwmuurisolatie met minerale wol van Knauf. Vanaf heden zullen de bewoners profiteren van een comfortabele woning. Zo zal de woning in de zomer langer koel blijven en in de winter zal de woning zijn warmte beter vasthouden. Knauf Supafil is een wol isolatie die onder druk in de spouwmuur wordt geblazen. Door de unieke eigenschappen is het een veel gebruikt materiaal. Een hoge isolatiewaarde en zeer goede akoestische eigenschappen. Bent u benieuwd wat u kunt doen aan het verbeteren van uw woongenot of wat de besparing zou kunnen zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website of bel 0599-639224