Terug naar Projecten

Isoleren vloer jaren ’80 woning te Joure

Isoleren vloer jaren ’80 woning te Joure

Vorige week zijn we in Joure (Friesland) geweest om bij een woonhuis de vloer te isoleren met polyurethaan. Dit is een hardschuim isolatie wat in het werk naadloze gespoten wordt. Onze medewerkers kropen de kruipruimte in en spoten vakkundig de naadloze isolatie in laagjes tegen de onderkant van de betonnen begane grondvloer. De funderingsranden worden ook altijd meegespoten om vochtoptrek tegen te gaan en de koudebrug weg te nemen.

Beoordelen vloer en isolatievoorstel

Onze isolatie adviseur is vrijblijvend bij de klant langs geweest om de vloer te beoordelen, ter plaatse heeft hij een offerte op maat gemaakt en het isolatievoorstel met de bewoners besproken. Bij het beoordelen van de vloer wordt er o.a. gekeken naar de staat van de vloer, leidingwerk en eventuele vochtproblemen. Er is gekozen om de vloer te isoleren met polyurethaan(pur). Dit is een hardschuim isolatie wat we in het werk in situ tegen de vloer aanspuiten. Nadat het aangebracht is zet het uit en droogt het binnen enkele seconden. Op deze wijze kunnen we een isolatielaag creëren met een hoge isolatiewaarde en welke luchtdicht is.

Besparen op uw gasverbruik

Wanneer we het gasverbruik van de woning analyseren wordt ongeveer 75% gas verbruikt om de woning te verwarmen. Het overige deel wordt gebruikt voor koken, douchen en wassen. U kunt zich voorstellen dat wanneer u uw woning isoleert u veel kunt besparen op uw gasverbruik. Door uw spouwmuur te isoleren bespaart u al 20% op het verbruik, en bij het isoleren van het dak levert dat al gauw 30% besparing op. Benieuwd welke isolerende maatregelen u kunt treffen? Vraag dan een vrijblijvend advies gesprek aan.

Vrijblijvende adviesgesprek aanvragen


Bekijk ook

Verduurzaming voormalig marechausseekazerne in Assen

Verduurzaming voormalig marechausseekazerne in Assen

In opdracht van bouwbedrijf HAFRA uit Yde hebben we de voormalige marechausseekazerne mogen isoleren. Alle spouwmuren zijn geïsoleerd. Daarnaast hebben we in diverse appartementen bodemisolatie aangebracht.
 
Spouwmuurisolatie in Klazienaveen

Spouwmuurisolatie in Klazienaveen

 In Klazienaveen hebben we voor de bewoners van deze woning de spouw mogen vullen met minerale wol van Knauf Supafil.