Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Terug naar Projecten

Isoleren zoldermuren woning te Kiel Windeweer

Gepubliceerd op:
Isoleren zoldermuren woning te Kiel Windeweer

Voor een particuliere klant in Kiel Windeweer (Groningen) hebben wij de buitenmuren van de zolder mogen isoleren. De ongeïsoleerde zolder wordt verbouwd en zal straks gebruikt worden als slaapkamer. Het isolatiemateriaal dat we toepassen is polyurethaan, een isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde. Dit brengen wij gespoten aan op de binnenkant van de buitenmuur.

Schoon isolatiewerk

De isolatie brengen we rechtstreeks aan op de binnenkant van de buitenmuur. Op enkele muren zijn houten stijlen bevestigd, waartussen we de vlakken isoleren. Deze muren worden vervolgens met gipsplaten afgetimmerd. Op andere muren, achter het knieschot, is “schoon” isolatiewerk toegepast. Dat houd in dat je de isolatie ziet wanneer je je achter het knieschot bevindt.

Uitvoering isoleren muur met polyurethaan

De isolatie brengen we naadloos aan, en het maakt niet uit of de ondergrond niet egaal is. We brengen dit in laagjes van ongeveer twee centimeter aan, totdat de gewenste dikte bereikt is. Het isolatiemateriaal polyurethaan wat we toepassen is een hardschuim met gesloten cellen, dit betekend dat deze 100% vochtdicht is, niet kan uitzakken en het zal haar isolatiewaarde niet verliezen.

Isolatie Groningen

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bent u nieuwsgierig wat we op isolatiegebied voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld voor het isoleren van uw spouwmuur, dak, vloer of bodem? Vraag een adviesgesprek aan, onze isolatieadviseur komt ook bij u vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken. We willen graag onze ervaring en kunde met u delen.

Adviesgesprek aanvragen

Spouwmuurisolatie in Klazienaveen

Spouwmuurisolatie in Klazienaveen
 In Klazienaveen hebben we voor de bewoners van deze woning de spouw mogen vullen met minerale wol van Knauf Supafil.
 

Spouwmuren isoleren woning Zwiggelte

Spouwmuren isoleren woning Zwiggelte
In Zwiggelte (Drenthe) hebben we een jaren dertig woning mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Een woning isoleren was destijds, in tegenstelling met vandaag de dag, weinig tot niet aan de orde. Tot de jaren tachtig werden nauwelijks woningen met een geïsoleerde spouw opgeleverd. Deze woningen zijn moeilijk te verwarmen, en dat is onder andere te zien aan de hoge stookkosten.