Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Terug naar Projecten

Isoleren zoldermuren woning te Kiel Windeweer

Gepubliceerd op:
Isoleren zoldermuren woning te Kiel Windeweer

Voor een particuliere klant in Kiel Windeweer (Groningen) hebben wij de buitenmuren van de zolder mogen isoleren. De ongeïsoleerde zolder wordt verbouwd en zal straks gebruikt worden als slaapkamer. Het isolatiemateriaal dat we toepassen is polyurethaan, een isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde. Dit brengen wij gespoten aan op de binnenkant van de buitenmuur.

Schoon isolatiewerk

De isolatie brengen we rechtstreeks aan op de binnenkant van de buitenmuur. Op enkele muren zijn houten stijlen bevestigd, waartussen we de vlakken isoleren. Deze muren worden vervolgens met gipsplaten afgetimmerd. Op andere muren, achter het knieschot, is “schoon” isolatiewerk toegepast. Dat houd in dat je de isolatie ziet wanneer je je achter het knieschot bevindt.

Uitvoering isoleren muur met polyurethaan

De isolatie brengen we naadloos aan, en het maakt niet uit of de ondergrond niet egaal is. We brengen dit in laagjes van ongeveer twee centimeter aan, totdat de gewenste dikte bereikt is. Het isolatiemateriaal polyurethaan wat we toepassen is een hardschuim met gesloten cellen, dit betekend dat deze 100% vochtdicht is, niet kan uitzakken en het zal haar isolatiewaarde niet verliezen.

Isolatie Groningen

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bent u nieuwsgierig wat we op isolatiegebied voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld voor het isoleren van uw spouwmuur, dak, vloer of bodem? Vraag een adviesgesprek aan, onze isolatieadviseur komt ook bij u vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken. We willen graag onze ervaring en kunde met u delen.

Adviesgesprek aanvragen

Isoleren nieuwbouw glijbaantoren vakantiepark Nooitgedacht

Isoleren nieuwbouw glijbaantoren vakantiepark Nooitgedacht
Wist u dat de grootste indoor glijbaan ter wereld gewoon in het Drentse Nooitgedacht gebouwd is? Brands Bouwgroep uit Emmen realiseerde het project voor vakantiepark Hof van Saksen. Wij van Van den Berg Isolatie isoleerden met ons unieke systeem dit bouwwerk luchtdicht. Door de hoge luchtvochtigheid bij zwembaden is condensatie door luchtlekken een veel voorkomend probleem. Gezamenlijk met de bouwer, adviesbureau en onze expertise hebben wij de risico’s tot het minimale beperkt.
 

Isoleren vloer, muur en dak vrijstaande woning Havenkwartier te Deventer

Isoleren vloer, muur en dak vrijstaande woning Havenkwartier te Deventer
In het Overijsselse Deventer hebben we de vloer, spouwmuur en dak van een karakteristieke jaren ’50 woning geïsoleerd. De woning, gelegen in het Havenkwartier, kent sinds kort nieuwe eigenaren. In de wijk Havenkwartier komt oud en nieuw samen, een enorm stedenbouwkundig contrast maar qua isolatiewaarde doet deze woning niet veel onder voor de naastgelegen nieuwbouw.