Terug naar Projecten

Spouw isoleren met HR++ parels voor hoekwoning in Sappemeer

Spouw isoleren met HR++ parels voor hoekwoning in Sappemeer

Een woningeigenaar uit de gemeente Hoogezand-Sappemeer wou zijn huis, gebouwd eind jaren ’50, verduurzamen en koos ervoor om zijn spouwmuur te isoleren. In een dagdeel hebben we de drie gevels voorzien van de isolatie HR++ EPS isolatieparels. Deze grijze parels zorgen voor een flinke energiebesparing van de woning. De isolerende ingreep heeft namelijk een terugverdientijd van ongeveer 3,5 jaar.

Waarom HR++ EPS isolatieparels?

De HR++ EPS parels zijn grijze isolatie bolletjes met allemaal unieke eigenschappen, zoals een hoge isolatiewaarde. Er bestaan verschillende materialen om de spouw te isoleren. Afhankelijk van de spouwdikte, mogelijk spouwvervuiling, metselbaden en andere bijzonderheden adviseren we de klant welke spouwmuurisolatie het meest geschikt is. In dit geval was het de isolatieparel.

Isolatiebedrijf wat met u meedenkt

Wilt u ook graag weten of u kunt besparen op uw energieverbruik? Of twijfelt u of uw woning geschikt is om duurzame en isolerende maatregelen te treffen? Een van onze isolatie experts komt graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Graag delen we onze ervaring en kunde, en krijgt u een eerlijk advies over mogelijke oplossingen.

Bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkheden bij u thuis? Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen


Bekijk ook

Verduurzaming voormalig marechausseekazerne in Assen

Verduurzaming voormalig marechausseekazerne in Assen

In opdracht van bouwbedrijf HAFRA uit Yde hebben we de voormalige marechausseekazerne mogen isoleren. Alle spouwmuren zijn geïsoleerd. Daarnaast hebben we in diverse appartementen bodemisolatie aangebracht.
 
Spouwmuurisolatie in Klazienaveen

Spouwmuurisolatie in Klazienaveen

 In Klazienaveen hebben we voor de bewoners van deze woning de spouw mogen vullen met minerale wol van Knauf Supafil.