Isolatie bij u thuis
| info@vandenbergisolatie.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Terug naar Projecten

Spouwmuren isoleren woning Zwiggelte

Gepubliceerd op:
Spouwmuren isoleren woning Zwiggelte

In Zwiggelte (Drenthe) hebben we een jaren dertig woning mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Een woning isoleren was destijds, in tegenstelling met vandaag de dag, weinig tot niet aan de orde. Tot de jaren tachtig werden nauwelijks woningen met een geïsoleerde spouw opgeleverd. Deze woningen zijn moeilijk te verwarmen, en dat is onder andere te zien aan de hoge stookkosten.

 

De bewoners van deze woning zullen zeker het verschil gaan merken. Niet alleen omdat het energieverbruik lager is. Het komt ook zeker ten goede aan het woongenot. Spouwmuurisolatie zorgt er namelijk voor dat het zomers koel is en blijft en in de winter zijn de ruimtes behaaglijk warm.

 

Hoe zijn wij te werk gegaan? Nadat we in de buitenmuur gaten hebben geboord, wordt onder druk isolatiewol in de spouwmuur geblazen. Dit isolatiemateriaal heeft een hoge isolatiewaarde met zeer goede akoestische eigenschappen.

 

Het laten isoleren van de spouwmuren is in 3,5 jaar terugverdiend. Op dit moment kunt u gebruikmaken van een speciale subsidie. De overheid biedt woningeigenaren tot 1 januari 2021 de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aan. In verband met de coronacrisis is de subsidie zelfs tijdelijk verhoogd met 10 tot 30 procent van de investeringskosten. Deze verhoging maakt spouwmuurisolatie nog voordeliger.

 

 

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)
 Vanaf 2 september is het mogelijk om weer subsidie aan te vragen. Het gaat om de subsidie (SEEH). Om voor deze subsidie in aanmerking te komen moet u minimaal 2 isolerende maatregelen laten uitvoeren. Wilt u meer weten over de subsidie? neem vrijblijvend contact met ons op via 0599-639224 of mail naar info@vandenbergisolatie.nl
 

Spouwmuurisolatie woonhuis te Eext

Spouwmuurisolatie woonhuis te Eext
 Enkele dagen geleden dit mooie woonhuis te Eext (Drenthe) voorzien van spouwmuurisolatie met minerale wol van Knauf. Vanaf heden zullen de bewoners profiteren van een comfortabele woning. Zo zal de woning in de zomer langer koel blijven en in de winter zal de woning zijn warmte beter vasthouden. Knauf Supafil is een wol isolatie die onder druk in de spouwmuur wordt geblazen. Door de unieke eigenschappen is het een veel gebruikt materiaal. Een hoge isolatiewaarde en zeer goede akoestische eigenschappen. Bent u benieuwd wat u kunt doen aan het verbeteren van uw woongenot of wat de besparing zou kunnen zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website of bel 0599-639224