Terug naar Projecten

Vloer woonhuis jaren ’70 te Dalfsen vakkundig geïsoleerd met polyurethaan

Vloer woonhuis jaren ’70 te Dalfsen vakkundig geïsoleerd met polyurethaan

In het Overijsselse Dalfsen hebben we vorige week een vloer mogen isoleren met polyurethaan. De woning, gebouwd in het jaar 1974, heeft een gecombineerde vloer van hout en steen. Door de vloer te isoleren verbeterd het wooncomfort en bespaard de klant op haar energierekening. Het is een hele duurzame investering welke binnen enkele jaren terug verdient is.

Beoordelen vloer en gratis offerte

Onze isolatie expert is vrijblijvend bij de klant langs geweest om de begane grond vloer te inspecteren. Bij het beoordelen van de vloer letten we o.a. op de staat van de vloer, betonrot, optrekkend vocht, hoogte van de kruipruimte en grondwater. Nadat de schouw had plaatsgevonden maakte onze expert ter plaatse een gratis offerte op maat. Er is geadviseerd de vloer te isoleren met polyurethaan, ook wel pur genoemd.

Naadloze vloerisolatie met hoge isolatiewaarde

Polyurethaan is een hardschuim isolatiemateriaal op basis van gesloten cellen. Wij brengen deze isolatie vakkundig aan de onderkant van de vloer aan. Het maakt niet uit of de ondergrond oneffen is, de isolatie vult dit naadloos op. Het is 100% vochtdicht, heeft een hoge isolatiewaarde en kent nauwelijks materiaalveroudering.

Isolatieadvies door onze expert

Overweegt u ook uw woning te laten isoleren, bijvoorbeeld uw bodem, vloer, spouw of dak? Neem dan met ons contact op, we maken gratis en geheel vrijblijvend een offerte op maat. Met een terugverdientijd van een paar jaar is het een hele duurzame investering.

Offerte op maat aanvragen


Bekijk ook

Spouwmuurisolatie in Klazienaveen

Spouwmuurisolatie in Klazienaveen

 In Klazienaveen hebben we voor de bewoners van deze woning de spouw mogen vullen met minerale wol van Knauf Supafil.
 
Spouwmuren isoleren woning Zwiggelte

Spouwmuren isoleren woning Zwiggelte

In Zwiggelte (Drenthe) hebben we een jaren dertig woning mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Een woning isoleren was destijds, in tegenstelling met vandaag de dag, weinig tot niet aan de orde. Tot de jaren tachtig werden nauwelijks woningen met een geïsoleerde spouw opgeleverd. Deze woningen …